Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[分享討論] 黃金魂!!!你你你!!!我O曬

Koseo 發表於 25-4-2015 05:28 PM
睇背面邊隻係雙子

雙子!算有點心機!有魔鬼加天使翼!!!
天秤個盾係後面……
好明顯係抄…卡吞亞咩尼勤(老美隊長)
題外話……強國出埋金屬版EX孖仔……
根本已經去到95%老番階段……唔會比人告既咩?!!都好既……孖仔全新炒到三千幾,二手二千幾
都唔係人玩既……死都唔要版……底強國廠抽佢水啦!!
玩神話……入訂價日貨係…天才……入強國A貨係…庸才……
高追日貨係…蠢才……高追日貨後再發現強國出A貨係…狗奴才
好在..咁肉酸.完全絛興趣!~:p
出多對翼又[size=13.63636302948px]肉酸!~
好在巨蟹都冇勉強俾對護翼佢{:1_374:}
睇慣左幾廿年嘅黃金設定,魂設對小弟都幾衝擊,但係另一方面有新野玩都唔錯呀!
睇慣左幾廿年嘅黃金設定x2:cool:
水瓶座隻翼係仙女裝? 双魚有D似金魚鰭:p
but the overall standard of the OVA is still 20 century.... :(
RED BLUE 送你一對翼?
班嘢代言左飲品廣告?吾通多對翼好打D?
卡妙成個中國仙女:angry:
好在佢一早出晒12黄金魂D設定:p

可以索性一早獅子都唔駛買:x

直接慳返 成萬銀 :36:
可能有對翼會殺食點!!!!哈哈
獅子可以接受,處女我覺得幾正,白羊對翼開始頂唔順.....其他就...特別天枰座個盾....搞咩啊大佬
但我都系會入一套,邊個叫我系fans

双魚座後面唔係一對翼........................原來係四條魚鰭喎~~~哈哈哈哈哈!!!好攪笑呀!!!
:DD:DD:DD

另外,睇清楚天蝎座背後原來係..........................係一對蝎子鉗呀~~~哈哈哈哈哈!!!仲超級攪笑呀!!!
:x:x:x
本身獅子都型, 不過其他果d開始 hea 設計...

特別係水瓶 山羊, 雙魚.....

另外天秤更加係核突

好彩連獅子都冇訂, 唔入坑係岩