Toysdaily 玩具日報

查看: 20579|回復: 30

[分享討論] 黃金魂!!!你你你!!!我O曬

無錯我係一個熱血星矢迷!
我會一路小一路買!
我睇完O曬!!!
重點睇天秤
人樣變晒,聖衣設定又唔掂,尤其對翼,似中國神話人物做型,為玩具而出既動畫
天秤個盾係後面……
好明顯係抄…卡吞亞咩尼勤(老美隊長)
題外話……強國出埋金屬版EX孖仔……
根本已經去到95%老番階段……唔會比人告既咩?!!都好既……孖仔全新炒到三千幾,二手二千幾
都唔係人玩既……死都唔要版……底強國廠抽佢水啦!!
玩神話……入訂價日貨係…天才……入強國A貨係…庸才……
高追日貨係…蠢才……高追日貨後再發現強國出A貨係…狗奴才

真係O曬嘴:60:{:1_206:}

點解會有 巨蟹、雙魚 :47: (我指係人……)
天秤後面重有個 ……龜殼:72::55:   {:1_225:}
變左忍者龜!!!
當年 青銅五小強
新生青銅 ==>  最終青銅 :D ==> 神聖衣 {:1_221:}:handshake::$

now 黃金十二人
黃金:love: ==> 神聖衣 :time::49::die:
如果當初打12宮黃金着神聖衣:

星矢:你件神聖衣好樣衰....
黃金:我都唔想....
星矢:咁我送你一程吧....天馬漏精拳......
黃金:多謝你呀星矢....啊啊啊啊啊....
肯定一粒鐘唔使打完12宮。
頭像被屏蔽
童虎果然係老師, 同龜仙人一樣咩個龜殼, 不過幾好丫, 唔係件件都無厘頭送佢一對翼
買聖衣玩具,係為咗圓 ~ 童年夢

依家比笨大攪到  就嚟見到都 ~ 發惡夢……:angry:

唔駛出理D奸計 :*

一定唔會再買 :53:
睇背面邊隻係雙子{:1_375:}
Koseo 發表於 25-4-2015 05:28 PM
睇背面邊隻係雙子

中間果行最左一個
在白羊之前, 獅子之後

佢有一對鴛鴦翼 (好似天使與惡魔)
哈山羊多咗對翼同對牙:x
係呀雙子一對鴛鴦翼 (天使與惡魔)
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=230238&extra=&page=17&mobile=2
點解天秤座變左玄武座?{:1_201:}
成班白痴底能仔咁樣,當年既美型去Q左邊到。:what: