Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys AOU War Machine Mk II 貨不對辨?

最新發現, 原來o係AOU有War Machine Mk2有兩個modes,
一個係打Ultron時出現, 一個係電影埋尾時組新Avengers隊時出現,
前者為HT今次AOU版(但HT錯美軍logo),顏色為深灰色, 左肩為ED字樣,
後者反而係IM3版, 顏色為黑鐵色, 左肩為FF字樣,
估計係打完Ultron後套甲花晒, 維修時從新上色吧!
唔講咁多, 去相先:D

打Ultron時:

完場重組Avengers時
rrhk2013 發表於 29-4-2015 12:38 AM
最新發現, 原來o係AOU有War Machine Mk2有兩個modes,
一個係打Ultron時出現, 一個係電影埋尾時組新Avenger ...

Thanks for your sharing
rrhk2013 發表於 29-4-2015 12:38 AM
一個係打Ultron時出現, 一個係電影埋尾時組新Avenger ...

Good Job Ching!!!!!

所以兩個版本都要,時間性應該係:IM3版(漫畫版)->iron patriot->AOU版->IM3版:blame::what:
哈?果D講話買玩具姐使咩咁認真啊?咁玩玩具姐使咩咁認真啊,玩孩記未得囉使鬼買HT啊:he:
wingsiu 發表於 29-4-2015 01:56 AM
哈?果D講話買玩具姐使咩咁認真啊?咁玩玩具姐使咩咁認真啊,玩孩記未得囉使鬼買HT啊

孩記玩具好玩唔好睇, HT玩具就好睇唔好玩,
所以問題係你買反離係要攞離扭定要攞離擺啦:58:

VERY GOOD{:1_377:}
Thanks for share!!!
其實有時可能係佢地劇組d人整錯都唔知
你都記得avengers 1 隻mark 7頭大特寫
還我美國空軍logo/_\
唔認真個d唔叫玩家law........真玩家係要認真d.......

支持樓主................{:1_377:}
根本戲入面都睇唔到裙甲上的美軍logo,相信HT都唔會特登唔跟版去做錯個logo ,似乎HT解釋因為電影公司要求而改都算合理,當然都可話貨不對版,但是HT條款都有寫明最後完成品或許有少許差別,訂貨時客人都要簽名作實,如果真係要追究就祝你好運
查實呢隻war machine 已經出得好靚。關節比以往實淨兼好扭。下盤好穩唔似上一隻無乜腳力
stockholder 發表於 4-5-2015 08:48 AM
查實呢隻war machine 已經出得好靚。關節比以往實淨兼好扭。下盤好穩唔似上一隻無乜腳力

無錯, 關節比以往實淨 ...
我果隻左腳實淨到扭唔到,
連Staff 都覺得係, 已攞上廠。
C Hing 單野跟成點?