Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My HT War Machine Mark II and The Team of Avengers 2

Follower 發表於 25-4-2015 12:42 AM
我都拎左見到係咁。跟住我問HT d staff點解會咁有個阿姐話因為個隻手有枝炮。我話其實係兩隻手都有炮點解 ...

我嗰隻係右裙甲有浮雕
Follower 發表於 25-4-2015 12:42 AM
我都拎左見到係咁。跟住我問HT d staff點解會咁有個阿姐話因為個隻手有枝炮。我話其實係兩隻手都有炮點解 ...

Wa, marvel 咁都要改

真係唔明白.......
War Machine最後用返ironman3個隻色:x真係笑左
benicecheung 發表於 25-4-2015 01:24 AM
War Machine最後用返ironman3個隻色真係笑左

唔明?咩意思呢Ching???
C hing 你兩個地台都係mk43 ??
Follower 發表於 25-4-2015 01:40 AM
唔明?咩意思呢Ching???

留意電影最後個段,隊長叫所有新成員個時,War Machine個甲既色:shiny:
好正,ching,share more photo

Thanks a lot, I just realized that.

其實電影商好多時都會因一d政治/文化因素, 最後要求玩具商更改原本設定, 跟本就見怪不怪. 何況毎個角色設定係套戲入面都會不停修正同拍下不只一個, 好似HT Hulkbuster雙金色方型前臂機關gum, 唔通而家又要插HT同上左ge電影情節吾一樣咩. 只要平常心d及用多d欣賞角度去玩件玩具, 就會發現有d今天睇到地球gum大ge問題, 只不過佔自己日常生活中如微塵一樣咁細. 玩具啫, 何須如此執著呢.

但有d人(並不是説ching你)真係為插而插, 其實今次起Toysdaily入面睇關於WM2消息時真係好吾開心, 完全吾明點解有人會希望起一個免費forum處小左d實物相分享係好事. 姑物論果幾位識影靚玩具相ching係因麥原因去分享都好, 佢地ge post對大多數真玩家來説, 點都好過d齋插十幾版ge怨婦post呀. 以上所有言論只係小弟有感而發之至, 如有不是請見諒. :64:
wpy0411 發表於 25-4-2015 08:40 AM
C hing 你兩個地台都係mk43 ??

No ar, 有鐵柱果個係HT 1/4Batman的.
benicecheung 發表於 25-4-2015 10:49 AM
留意電影最後個段,隊長叫所有新成員個時,War Machine個甲既色

Thanks for your information.
師兄們,心底話終於有人說出,在這裡這麼久,太多人為插而插!
一出圖....插!
實物.....插!
大貨.....葡萄.......凸- -
咁樣噴多層油,加多個水貼,其實好多人手工序,玩家寧願佢唔改好過
War machine mark ii  比iron patriot 關節緊。雙腳無咁鬆,仲有對腳唔會自己跌落除非按pat pat粒製