Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My HT War Machine Mark II and The Team of Avengers 2

yukaen 發表於 23-4-2015 02:01 PM
師兄其實我都想講好耐,
但自己又唔係叻唔敢班門弄斧,
睇返啲相好似白平衝錯左,

No no no, 多謝ching提點就真. 小弟對攝影真係一竅不通. 白平衡是否要調教wb? :64:
cywatt 發表於 23-4-2015 01:23 PM
Hi ching, 麻煩你可吾可delete唒有關劇透ge留言from我個post, 因入黎ge其他ching係會冇得選擇下睇到.  ...

禁劇透禁劇透禁劇透禁劇透
請版主ban咗“就死”……好日唔留言……一留言就劇透……
Zeus宙斯 發表於 23-4-2015 02:27 PM
既然5喜歡算喇,不過我5識點del

阿c hing可以在log in後閣下個Post下面「編輯」入面度Delete架痲。。:44:
cywatt 發表於 23-4-2015 02:16 PM
No no no, 多謝ching提點就真. 小弟對攝影真係一竅不通. 白平衡是否要調教wb?

yes,試下較烏絲燈,式者自訂
人地個個未睇,就爆晒劇情出嚟,毫不顧人感受,超級冇品……:blame:
Zeus宙斯 發表於 23-4-2015 02:27 PM
禁劇透禁劇透禁劇透禁劇透

其實ching只係想好心分享. 十分多謝ching明白, 請勿見怪. :64:
AVP仔 發表於 23-4-2015 05:00 PM
人地個個未睇,就爆晒劇情出嚟,毫不顧人感受,超級冇品……

樓主通知delete小弟已經盡量做,你可以選擇5睇,但我有分享自由,令閣下煩躁,我認冇品,甘閣下可以5洗睇喇:!
樓主,多謝你明白小弟,對於引起不便,
請勿見怪,請勿見怪
yukaen 發表於 23-4-2015 03:03 PM
yes,試下較烏絲燈,式者自訂

Thanks, let me try next time.
Zeus宙斯 發表於 23-4-2015 06:56 PM
樓主,多謝你明白小弟,對於引起不便,

Nevermind, you did the best for recovery already.
Follower 發表於 23-4-2015 12:34 PM
Ching 想問係咪左手掌甲有3角marking 右手無? 我見人d相好似係咁

Yes, only left hand with such marking.
cywatt 發表於 24-4-2015 10:05 PM
Yes, only left hand with such marking.

我都拎左見到係咁。跟住我問HT d staff點解會咁有個阿姐話因為個隻手有枝炮。我話其實係兩隻手都有炮點解咁好笑你只係單手做marking。佢無理我走左{:1_200:}

另外我發現可能HT無呃人, 真係電影公司要佢改 marking。我見到我隻左腰甲有另外個logo ga浮雕 :50:

爆spoiler 應該要ban acc{:2_302:}