Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SHF 復仇者計劃始動 - Iron Man Mark 43 簡評

Beranda 發表於 22-4-2015 09:49 AM
想問呢隻係咪無行貨ga?

好似有行,但其實都係香港代理運D 水貨番黎自己貼番行貨貼紙
而且係慢船貨,所以果批貨慢好多。 (好似係咋)
schiwong 發表於 21-4-2015 06:42 PM
頂孤仔(旺角)係咪返咗貨又唔通知客攞貨?

又係上次MK42一樣,高價賣左頭貨先,第二水先 Call 客攞{:1_225:}
我那隻肩膊有同樣問題。

rb173 發表於 22-4-2015 01:59 AM
今日去見到有貨啦!!
賣緊$**

唔該你呀~C兄,原來佢真係冇打比我
bananaman 發表於 22-4-2015 05:12 PM
我那隻肩膊有同樣問題。

:Q我個隻都好緊,有冇C兄有方法整鬆小小
hiro1130 發表於 22-4-2015 10:26 PM
我個隻都好緊,有冇C兄有方法整鬆小小

應該都冇法子了,每次扭都好似關節同手臂鬥緊力咁,
非常牙煙,唯有扭慢d同細力d{:1_237:}
我尋日信和取貨,訂貨$390
因為第一次玩SHF,所以冇咩經驗之談同大家分享,只直角感覺小小一件玩具,都可以平有平嘅玩法,不用太大要求,而且我都冇咩留意細節位,但覺得擺吓浦士都幾容易話為,主要係佢嘅下盤夠食力,好穩陣,不易跌,唔錯! 好高興有師兄開POST分析同有靚圖分享,增加咗唔少玩嘅樂趣同注意地方(關節扭動),今後大大增加了玩小人偶嘅意慾,唔一定吓吓千幾二千咁買HT....{:1_220:}
ChiuJai 發表於 23-4-2015 10:26 AM
因為第一次玩SHF,所以冇咩經驗之談同大家分享,只直角感覺小小一件玩具,都可以平 ...

SHF 都算叫做比上不足,比下有餘~ 3百鬆都叫收曬貨,
玩開12吋既一玩6吋應該會有種放心任扭既感覺xdd:love:
祝師兄玩得enjoy~{:1_377:}
神打魔帝 發表於 23-4-2015 11:34 AM
SHF 都算叫做比上不足,比下有餘~ 3百鬆都叫收曬貨,
玩開12吋既一玩6吋應該會有種放心任扭既感覺xdd:lo ...

唔該師兄!
係呀,就係扭到佢屎忽開花都唔驚有損傷...哈哈!{:1_220:}
Thanks for the review.
Good to know about the shoulder joints.I should be careful with mine.
ChiuJai 發表於 23-4-2015 10:26 AM
因為第一次玩SHF,所以冇咩經驗之談同大家分享,只直角感覺小小一件玩具,都可以平 ...

如果唔係質感唔似鐵, 一定唔入HT

就算HT 我都唔覺做到電影質感
頭像被屏蔽