Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SHF 復仇者計劃始動 - Iron Man Mark 43 簡評

頭像被屏蔽
多謝樓主報告。{:1_377:}
鬼武者 發表於 21-4-2015 01:29 AM
其實大脾個紅色...我見係得HOTTOYS同電影早期POSTER係有,

其他玩具,孩佬,Q版電話塞,甚至Lego,都同S ...

孩佬我自己都有入,果隻大腿甲有紅色的
多謝分享!等下批返貨至入
kiki33 發表於 21-4-2015 05:43 AM
>就爆地來說,個人覺得山口式爆得比SHF 輕鬆,雖然兩者拍攝時都需要借點位,但因為SHF 關節
>的扭動幅度不 ...

拍果陣研究左一陣,扭黎扭去關節都好似去到水平位就盡左咁
你知啦,SHF D關節幾化學,一覺得盡左就唔敢再扭,
所以佢做到爆地就算,過2日再慢慢研究過~
人仔貓 發表於 21-4-2015 03:22 AM
請問 SHF Mark 42 兩眼之間那條礙眼的橫切夾口晌 Mark 43 有冇修正到~?

THX~

都仲係有. . . . . :49:

我自己的訂價是 三魚七,希望幫到你:78:
神打魔帝 發表於 21-4-2015 09:39 AM
我自己的訂價是 三魚七,希望幫到你

出面現貨賣到5魚幾:70:,為有等多陣或上網訂算啦!

哩個唔係本身既設定黎咩?
點解要修正?

無神論者 發表於 21-4-2015 10:09 AM
點解要修正?

我個人就冇咩所謂,可能CHING覺得 SHF 版整得太明顯掛:36:

尋日入手,大脾錯色真抵打:what:
頭像被屏蔽

基本上每隻SHF IM 出面都好似唔炒唔舒服咁{:1_196:}

冇第一水行貨 (行貨即係日版慢船貨+行貼紙) + 水貨比唔足,

真係好有愛既CHING 會訂曬,無訂就真係捱炒/ 等下一水碰下運氣. . .
無神論者 發表於 21-4-2015 10:09 AM
點解要修正?

Mark 43 雙眼之間應該係有條水平凹槽,
而唔係好似裂開左既夾口線...

人仔貓 發表於 21-4-2015 01:28 PM
Mark 43 雙眼之間應該係有條水平凹槽,
而唔係好似裂開左既夾口線...

睇ching張相好似有d凸出黎? (光暗問題?)
但係哩d咁細微既設定 (ching唔講我都唔知...) 要加落去咁細比例既figure
好似有d雞蛋里挑骨頭...:(