Toysdaily 玩具日報

[詢問] 上年米青開訂

我家陣最怕佢話: 唔好意思呀 呢批貨無你地份 等下一批la
cmf12 發表於 6-5-2015 07:09 AM
我家陣最怕佢話: 唔好意思呀 呢批貨無你地份 等下一批la

攞MP文時要問清楚MP12同14下落
遊俠 發表於 7-5-2015 01:34 PM
攞MP文時要問清楚MP12同14下落

MP10就今個月,MP12就7月...
MP14唔知...
不過精口可能同上面既時間唔岩...

唔洗等口口口, 真係走數, 求其退訂加冇誠意COUPON
間間都開訂. 九成口口口發覺舊訂價開平咗, 就扮返唔到貨.
Coupon 可唔可以用來買MP-10呢?
大家掃 發表於 9-5-2015 01:06 PM
唔洗等口口口, 真係走數, 求其退訂加冇誠意COUPON
間間都開訂. 九成口口口發覺舊訂價開平咗, 就扮返 ...

哩個可能性最大

人賺我冇理由唔賺

退錢比你我再賣或批出去, 始終係米青WIN:!
:!
剛收到米青電話

11 , 12 ,14 無貨
每樣送50 coupon,

mp 10 月尾返貨, 佢話叫我果時用埋d coupon佢,

:63:
但個舊價差價得廿蚊左右, 退$50佢未必有SO(假設coupon 係無乜限制)

退訂的客又多數唔會係佢到訂返, 所以佢未必WIN

payton20 發表於 9-5-2015 03:16 PM
但個舊價差價得廿蚊左右, 退$50佢未必有SO(假設coupon 係無乜限制)

退訂的客又多數唔會係佢到訂返, 所以 ...

不過到宜家我未收到任何CALL:!
payton20 發表於 9-5-2015 03:16 PM

退訂的客又多數唔會係佢到訂返, 所以 ...

米青MP12舊訂價幾錢?
三魚?
san328 發表於 9-5-2015 04:47 PM
米青MP12舊訂價幾錢?
三魚?

兩發發

總知自己醒水 去第二度再訂
頭像被屏蔽

一日未知張coupon有乜辣條款,一日都唔好就咁信佢

一樓開訂37x,同佢原訂價288差成舊水,口口口如果真係出50coupon都除笨有精。

當然佢亦唔會蠢到再開訂去自打嘴巴
2百幾都有錢賺 if sell it for 370
you know how much the shop makes? mark up over 40%{:1_203:}
dont say the shops only have few dollar profit anymore{:1_232:}
今日打黎同我講話退款,hold左我訂成年,以後都唔會再幫親米青