Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Fight Club 補充評論+加圖P.2

waynex5 發表於 19-4-2015 11:19 AM
差點要入手, 現在看頭雕沒官圖好看
那背心怪怪的, 上半身太鬆, 下半截又似斷層(素体影響?)

可能係CUTTING... ..........................................
nose 發表於 19-4-2015 11:53 AM
我都有入呢set,睇網上官圖時好吸引令我立即訂了,但早兩天取貨時,真的相差很遠,特別係頭雕上色好差!

官圖無限好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

改左少少個頭

今日買左個包膠BODY, 我都想加血跡! 正分享!
darknight 發表於 20-4-2015 09:02 PM
今日買左個包膠BODY, 我都想加血跡! 正分享!

Dye the coat too ....
無選擇之下,呢套算出得唔錯 :help:
ccttwwdd 發表於 20-4-2015 11:30 PM
無選擇之下,呢套算出得唔錯

好似外國有其他, 但價位不便宜啊.................
我買哩套都係想要套衫來配iminime個頭雕∼組合成功!
shawn. 發表於 19-4-2015 02:39 PM
FC公仔 本來就出得少 官方羅唔到版權 無版權 都只有幾家 RANINMAN 兄弟工作室 iminime 加埋依家這家廠 如果 ...

根本到現時為止fight club都沒正式版權。iminime個隻叫做稍為似,但價錢未必個個接受。
足夠買雙body hulk兼且有找。到時d人又話無版權都賣到咁貴,真係要大大大愛先會買。
買買買 發表於 21-4-2015 04:00 PM
根本到現時為止fight club都沒正式版權。iminime個隻叫做稍為似,但價錢未必個個接受。
足夠買雙body hu ...

我覺得皮摟版畢佬系暫時為止最似~
附加評論+加圖

-        愈玩愈接受不了有頭髮的頭雕,只是某些角度似… 怎麼不照光頭再出多個?
-        配件真的非常雞肋,尤其是那眼鏡根本是全膠不透光的。所以我用了MK IV Tony眼鏡。整體上有頭髮的頭雕比光頭更大; 因為眼鏡扣不到耳後,但光頭的扣得到! 遲些再試笑面龍的眼鏡吧…
-        素體頸不可動非常影響外觀,沒可能沒次呆呆的站立吧…
-        另一素體腳掌較易脫落… 一路拍一路丟… 很麻煩…
不過這性價比,買了個Cool model body,雖然掃了粉彩和頭雕加紅和黑水溶油,但始終光頭比有頭髮細一個碼更合身!

光頭有些角度仍未盡完善…

紅風褸貼身OK! 藍衫貼身我也覺OK吧… 但戲中有背心的… 如果有背心就好了!

其實呢隻fc有好多資料,但好多野都唔跟足∼正如樓上師兄所講,條藍褲少左條紅白邊,劣如兄弟工作室個隻有啦!
對皮鞋其賽係gucci款又唔跟,真係個價錢比較合理,因為有兩隻。其實都出得,點解唔做好d∼又一官圖無限好。
重要用多我$100 去買染料去染色,而家都未有心情影相
買買買 發表於 21-4-2015 04:00 PM
足夠買雙body hu ...

有points~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我慶幸買左隻iminime飛機裝ver。(買少隻ironman都係返到,個人意見)