Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 日網訂獅子座神聖衣之不快事件, 各師兄要小心!

AK30 發表於 18-4-2015 12:35 AM
i believe estimate cost need HKD$1000 after tax and shipping

I chose the cheapest shipping method with a tracking number.  I don't pay sales tax because of where I live.  In HKD, the whole order is $746.
sonicking 發表於 18-4-2015 01:46 AM
I chose the cheapest shipping method with a tracking number.  I don't pay sales tax because of whe ...

Where can buy?????????

I PMed you, not sure if I am allowed to promote the website here openly....
荷里玉 發表於 17-4-2015 11:41 PM
希望呢隻獅子到時好似勇者王咁多貨,咁就人人有得玩!

除了薜安, 黃金聖衣EX有出現過這種情況嗎?
sonicking 發表於 18-4-2015 08:48 AM
除了薜安, 黃金聖衣EX有出現過這種情況嗎?

再版後既天秤...
其他由雙魚定巨蟹開始...
已經好多貨...
不過就當然冇薛安插得咁勁...
sonicking 發表於 17-4-2015 10:03 PM
If you still want to order the Japanese version, Nin-Nin-Game is selling it *right now* for 16,490 Y ...

Nin-Nin-Game 同 N-Y 炒到 16500Yen 也沒有貨 pre-order!  瘋了 :(
荷里玉 發表於 17-4-2015 11:41 PM
希望呢隻獅子到時好似勇者王咁多貨,咁就人人有得玩!

我好似上好多本地和外地網同forum都勁多廣告
睇黎到時一定勁水浸 :x
小堅 發表於 18-4-2015 08:51 AM
再版後既天秤...
其他由雙魚定巨蟹開始...
已經好多貨...

我記得射手再版都勁多貨插到PK
san328 發表於 18-4-2015 06:28 PM
我記得射手再版都勁多貨插到PK

再版的不計...第一版的, 黃金插水真的很少(不確定).
mudwk 發表於 17-4-2015 11:26 AM
其實主要係日圓急跌影響,話哂比兩年前跌左超過三成嘛,駛乜宜傳啦。
TD有好多師兄係金融尖子或者做生意 ...

我系過度買左幾年野...果時yen未插得咁勁就已經好多人系果度買啦,未宣傳前系真系少好多人去買,起碼熱門野過兩日先full,家陣? 同ami有得揮,秒殺
今次系為賣玩具而出動畫,我覺得貨量應該唔少,得個13集唔賺盡佢點得
同埋唔知點解兩個星期先一集,系唔系等埋D玩具一齊出,怕動畫播完冇曬D人氣,玩具買唔去
wingsiu 發表於 19-4-2015 10:51 AM
今次系為賣玩具而出動畫,我覺得貨量應該唔少,得個13集唔賺盡佢點得
同埋唔知點解兩個星期先一集,系唔系 ...

兩星期先做一集, 即是半年先完, 可能反應好再添食第二季! 不過隻獅子出得算快, 公怖左三個月後就出, 或者B社已經設計好哂12宮等出都唔出奇!

師兄! 可唔可以都PM我美網?
荷里玉 發表於 19-4-2015 11:02 AM
師兄! 可唔可以都PM我美網?

I PMed you.  Good luck~
sonicking 發表於 19-4-2015 11:50 AM
I PMed you.  Good luck~

Thank you very much!