Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 10H

[玩具攝影] 抽戲飛的不快事

我覺得有問題囉 明明已經抽好左
講真係同樓上所講 你買佢個公仔都幾千啦為左套戲先支持下
更何況D戯飛都唔係佢地出
搞到咁小家 好似而家上網都有會友知呢間公司 為左張飛出埋D咁既手段
醜唔醜呀
好好笑, 唔明點解佢地又想hold又要放落去俾人抽。直接抽走未係囉又無人知。

仲抽飛?抽佢出嚟問話啦!:74:
其實靚飛留定比d 明星呀, 同公司友好的單位, 呢個係好正常啦.

問心無啦啦要再抽又幾怪, 不過如果我係當事人我都會照做. 我自己覺得始終都係免費, 有就算了, 唔會花太多心神仲去投訴什麼. 不過講真我中過2次HT送的飛, 但2次位置都係麻麻地. 加上有時佢d時間都幾趕, 變o左一收工分分鐘要飛的趕去睇, 飛的的錢都夠我買張飛了. 所以如果抽中, 我會期待佢d小禮物多過套電影哈哈~

不過點都好, 最緊要到時師兄睇得開心~  
其實留位應該一定會有,間間公司Marketing都會咁做,而且一定係事前已經抽起,無咩理由客人抽完先話要再抽過
所以我都好懷疑師兄點解會抽完又抽,會唔會係員工自己操守有問題
抽過再抽, 咁不如唔好俾人抽啦, 抽黎做乜
HT...產品就幾好,但呢類行銷做法就同一般local sme 咁小器
個SALES又慒
咁既然你要咁分靚位飛 普通位既飛
又何必擺多個盒俾個客見呢,俾客抽山頂山腳同左右門神位咪算咯

:38:又要威又唔記得帶頭盔
pk so much:(:(!!aaaaaa