Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Comicave Studios 1/4 Mark 45同Hulkbuster!!

希望唔好太貴啦!!!!

比例好似比HB靚?頭大的:handshake:
Mark 45 is nice. Wait for mark 45

希望 Pi 除了合金, 搞埋其他新科技, 咁HT 就會跟足
PI的出現,只為令hottoys進步,不論今次改左名都好!
benicecheung 發表於 15-4-2015 11:12 AM
PI的出現,只為令hottoys進步,不論今次改左名都好!

“有競爭先有進步”幾時都係至理名言
我吾介意多D競爭令HT多D進步,最後都係我地玩家之福!{:1_377:}
希望大家唔好误会。我地马来西亚呢度玩具店,俾咗定好耐,PI甘耐无货派之余仲唔肯回水!新加坡间店时开时唔开,好似随时会走佬甘。我唔系要抹黑PI,大家都睇到PI根本无货出!
各位ching落订前请三思!!!

HT根本就當PI無道,也就懶得去尋求突破!!!!!!!!!!!!!

點解hottoys 1/4 ironman 仲係12吋個邊,而comicave studios ironman 就被移去美系.....
LUIS 發表於 15-4-2015 12:27 PM
希望大家唔好误会。我地马来西亚呢度玩具店,俾咗定好耐,PI甘耐&#26 ...

Totally agree !
官方有很全面的资讯哦
facebook 找 comicave studios
James_Cheese 發表於 15-4-2015 12:59 PM
點解hottoys 1/4 ironman 仲係12吋個邊,而comicave studios ironman 就被移去美系.....

因為td簡單d講係hot toys forum
Ht為保自己隻hb簡係即刻做野啦
老實就PI隻1/4 IM同IP手工/上色我覺得只係一般, 當然sample可以做到幾靚都得, 不過大貨就無咩太大信心....(假如出得成的話...)
James_Cheese 發表於 15-4-2015 12:59 PM

似乎真係明顯大細超,不過好多師兄都預左TD會咁做:38:
ChappieKoh 發表於 15-4-2015 01:49 PM
官方有很全面的资讯哦
facebook 找 comicave studios

多謝大大報料,睇左,真係幾正