Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Comicave Studios 1/4 Mark 45同Hulkbuster!!

肯定唔嘢少,隻HB過萬點都冇走雞....但依間廠啲QC如何,真係要格外留神!{:1_220:}
為免影響某公司生意, 呢個帖好快會俾人移走 ~ :p
dewback 發表於 14-4-2015 03:50 PM
轉個名又出黎呃錢

呢間即係PI??? 仲諗住有新廠出
出唔出得成都好,隻Hulk Buster 個比例又真係靚過HT果隻
More attractive than the HT one ...  but from PI {:1_236:}
HB都係1/4??????{:1_212:}
呢隻真係出得好正:58:
正過HOT TOYS很多
peja 發表於 14-4-2015 04:06 PM
呢間即係PI??? 仲諗住有新廠出

估佢係pi 個poster上面都寫住super alloy ,  iron man 字體presentation 都幾似。
smartboy 發表於 14-4-2015 02:44 PM
Really? How do you know?????????????

因為youtube條片寫明Super Alloy
不過被自殺了
我諗上Avengers 3 都未有得拿{:1_374:}{:1_374:}
而間公司都出左45, HT仲未出嫁.............................
quincy 發表於 14-4-2015 04:29 PM
我諗上Avengers 3 都未有得拿

絕對認同,仲要係Avengers 3既Part 2未有得拿。
依間野:ar:
哩贴好快会俾移走:58:
031011 發表於 14-4-2015 04:32 PM
而間公司都出左45, HT仲未出嫁.............................

今日全體Avengers行完紅地毯睇完戲,造型都公開啦!
HT開訂此期絕不遠了,正。期待HT表現