Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: faihim

[Hot Toys] 唔該想問下1�4即係幾多cm?

Ching, could you please PM me also. Thx very much!
Ching, pls help to PM me also, Thank you very much.
Pls pm great grant thanks !!
師兄,麻煩可否pm我鋪頭位置﹖謝謝
hi ching can u please let me know?
.咁平? ching pls pm me
[quote]孫行者 發表於 12-4-2015 12:12 AM
Ching, 已 PM 你
孫行者 發表於 11-4-2015 06:12 PM
我都係尋日先買咗HT隻1/4 BATMAN Special Edition版,唔駛三牛~
我左邊果盒都係1/4 TDKR 夜神起義 ...

麻煩有冇師兄可以pm我鋪頭位置呀? 謝謝﹗
麻煩咁多位師兄我都想知晌邊呀?可否pm?
大家唔駛再問呢間鋪喺邊勒,我今日問左個價,已加到$!*),貴到阿媽都認唔到:die:
jojo7272003 發表於 30-4-2015 09:03 PM
大家唔駛再問呢間鋪喺邊勒,我今日問左個價,已加到$!*),貴到阿媽都認唔到

咁就梗係,個老闆見無啦啦多咗人去訂果隻1/4 BATMAN,佢仲唔加返價咩

早買早享受,遲買貴幾舊~
:78: