Toysdaily 玩具日報

查看: 6472|回復: 25

[Hot Toys] 唔該想問下1�4即係幾多cm?

想追番hottoys batman 1/4,想知高度睇下擺唔擺得落個櫃!
一個自然企直既POSE係47CM左右(BATMAN頭), 連地台就51CM
1:6 是 12 吋人偶
1:4 是 18 吋人偶
thanks!:handshake:

我都係尋日先買咗HT隻1/4 BATMAN Special Edition版,唔駛三牛~
我左邊果盒都係1/4 TDKR 夜神起義版 蝙蝠俠,係第三方Crazy Toys公司出品,由DC Comics及WB正版授權

入面係咁嘅樣,內附Stand座及彈力夾扣實隻腳

左邊自然光,右邊我打咗燈

Figure背面有塊類似六角型嘅底座

邊度有HT隻1/4 BATMAN Special Edition版唔駛三牛?
mj23 發表於 11-4-2015 10:30 PM
邊度有HT隻1/4 BATMAN Special Edition版唔駛三牛?

我都係撞吓彩嫁咋,見佢貼咗幅相係門口有普通版同特別版,咪問吓佢咩價,問完之後我就落訂

好彩我無係網上Bid姐咪真係蝕晒本,實店竟然平咁多仲要係全新未開封有埋啡盒喎~

網上面好多都係比人開晒黎Check,一係炒價 真係搵鬼要..
:76:
孫行者 發表於 12-4-2015 12:12 AM
我都係撞吓彩嫁咋,見佢貼咗幅相係門口有普通版同特別版,咪問吓佢咩價,問完之後我就落 ...

咁即係邊度呢?                                .
mj23 發表於 12-4-2015 03:40 AM
咁即係邊度呢?                                .

尋晚已PM咗你~:26:

oh, thx :shy:          .
邊度呢 PM pLS :shy:
師兄,麻煩可否pm我鋪頭位置﹖謝謝﹗
3544 發表於 13-4-2015 12:12 PM
師兄,麻煩可否pm我鋪頭位置﹖謝謝﹗

佢間鋪細所以無現貨,佢話如果有現貨會仲貴,要落訂,第2日就有貨拎

有普通版同特別版訂,特別版貴普通版小小

佢啲貨係全新啡盒未開

師兄,不好意思,可以再PM多次嗎?之前收不到