Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hkfelix1984

[分享討論] 小改造, 大可動 - 雷神

gumng 發表於 13-4-2015 11:40 PM
ML SET 我唔再會買LU, 散入都還可, 得一兩隻MOVIE角色, 其餘都係雜魚, 點買?? 最心痛係ML IM3隻BOF IRON  ...

拿A貨黎同正版比又有點兒那個,
何況我又唔多覺有隻99%一樣的A貨IRON MONGER,
可能我冇特登搵.
不過就算真係99%一樣又有乜好心痛呢,
唔通買名牌既人會因為有A貨存在但自己買左正貨而心痛?

BAF HB 散入的確好過set入, 不過set d角色咁既樣,
如果冇大貨, 散入應該幾金下~

SHF HB 雖然應該幾正下, 但對佢既比例有d保留,
希望會夾得返自己既IM~

拿A貨黎同正版比又有點兒那個,
何況我又唔多覺有隻99%一樣的A貨IRON MONGER,
可能我冇特登搵.

其實99% a 貨ml 又点止comic ironm monger, 就連 comic green hulk, movie green hulk, comic red hulk & comic red she hulk都有99%a貨,你係格仔鋪見到兩魚留下果d就係(初期仲當正貨賣), 深水佬d玩具精品店一魚有找。
初時見到我好奇怪点解炒到6-7魚嘅 comic red hulk, 突然周街都有平貨,去完深水佬就明白哂,基本上完全冇分別,只係關節鬆d。聽聞上wave ml spiderman 隻 baf 燈魔都出咗99%a貨,格仔舖都賣緊。movie hulkbuster 相信都好快會有。單為了movie hulkbuster而用十魚入一套ml? 唔好搞我。

如果正貨同a貨分別好大,我買了正貨當然唔會心痛。但ml a貨同正貨幾乎找不到分別,如果我用六魚買了正貨,之後發現不用兩魚己經買到99% a貨,當然心痛。anyway, 以上純個人想法。