Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 1/6 war machine II

nipponya188 發表於 10-4-2015 02:34 PM
1)有頭雕
2)拉花唔同
3)帶有戰損

多謝解答:shy:

想當日隻hotrod 都已經收得相當勉強
呢隻除左有頭雕之外分別實在太少,說服唔到自己..
其實係唔係真係有必要出多次呢隻呢
ht方程式,唔買得改成限量方式發售
死貨改限量,ht你係得嘅:he:
Ht 好毒,冇左呢隻所謂特别版,A2就5齊 full set{:1_377:}
{:1_213:}好過其他牌子,開倉大平賣.......
有無師兄知幾錢?????????
The price for this piece is $1,880
:50:咁樣玩法!!!!!!!
bkctsang 發表於 10-4-2015 03:22 PM
The price for this piece is $1,880

哇,個價仲甘進取。同上隻MK2分別甘小。。
煱物始終都係MK1最型,出番合金版一定多人買!
明明復仇2限量版,最想佢出多次MARK 7改良版,點解係呢隻呀∼∼∼!
之前果隻係咪無外置式重型機槍?
其實ht會唔會捉蟲呢?
明明 ironman 3 入面出鏡係 ironpatriot, WM mark2 反而真係唔覺有 (有錯請指正)
隻wm mark2 放係 avenger2 出咪仲好, 唔洗攪限量又迫人食多隻
shingo_y2k 發表於 10-4-2015 04:12 PM
其實ht會唔會捉蟲呢?
明明 ironman 3 入面出鏡係 ironpatriot, WM mark2 反而真係唔覺有 (有錯請指正)
隻 ...

WM MK-2 在IM3有出過.....一張圖, 無記錯係戲中有個節目幾個主持人笑住講佢改名做IP, 仲油到成個國旗咁好 "seven". 當時有show一show WM個樣. (唔sure是否deleted scene因為佢有個"加長版"在deleted scene內)
完全唔明白為何出過一次,仲突然玩返VlP同非VlP網訂,有寶?
shingo_y2k 發表於 10-4-2015 04:12 PM
其實ht會唔會捉蟲呢?
隻 ...

唔關HT事
套戲未出電影公司已經同HT傾晒版權畀晒資料.
HT根本就係中伏,佢自己都唔知會無戲份.,

mavrl自己係漫畫公司,根本一路都好習慣咁出造型賺玩具版權條水.
好似今次隻WM2咁,有得揀你話HT情願出多隻咁嘅色丫,定想套戲個造型完全同上次一樣等佢去死貨,或者換過個盒再賣過丫?
呢鋪怪HT真係唔啱數