Toysdaily 玩具日報

查看: 46680|回復: 303

[Hot Toys] 1/6 war machine II

為慶祝Hot Toys《復仇者聯盟2:奧創紀元》巡迴展覽於香港順利開幕,Hot Toys現隆重推出屬於Tony Stark的好夥伴James Rhode上校的War Machine Mark II 1:6比例合金珍藏人偶!此款限量發售珍藏人偶備有高像真度頭雕、細緻呈現的裝甲結構、多層金屬塗裝及War Machine招牌外置式重型機槍!
各位顧客請在指定日子於Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base預訂。
Secret Base會員及Toy Hunters VIP預訂日期:
2015年4月10至15日
非VIP顧客網上登記日期:
網上登記日期:2015年4月10至11日(9PM)
登記網址:http://bit.ly/htwarmachinemk2
(名額:600個)
備註:
- Hot Toys將於4月12日或之前以抽籤形式選出及以電郵通知成功獲得購買War Machine Mark II 1:6比例珍藏人偶資格的非VIP顧客有關資訊。
- 以上活動安排需視乎實際情況而定,如有任何更改,本司將於Secret Base Facebook及新浪微博專頁內公布,而不作另行通知。
- 如成功於網上登記取得購買珍藏品資格的非VIP顧客未能於指定日期及時間親臨Secret Base繳付訂金,閣下可授權代購人代辦訂購手續。授權人必須出示有效授權信、登記本人的身份証明文件副本及列印確認信;Secret Base或會聯絡登記人核對資料。Secret Base並不會收取閣下的身份証明文件副本。
- Hot Toys Limited 及Secret Base保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司保留最終決定權。

[quote]stevenau616 發表於 11-4-2015 04:39 PM
其實本人覺得ht翻出幾多次對真係玩toy

師兄有所不知 , 如果番出對玩家絕對係釨事 (例如當年入坑時買吾到 robocop , 之後出 2.0 就可以輕鬆擁有) , 但對炒家或以買賣玩具為生既就吾鍾意勒 , 因為一有新野出 , 舊個隻即時跌價 , 吾嬲就有鬼勒 , 出言不順是常識吧 . 作為玩家 , 越多 version 越好 , 新出+新技術+合理價錢 , 絕對係玩家之福 . 小弟說話直接 , 不喜隨便插:57:
James_Cheese 發表於 20-4-2015 05:45 PM
期待KA 出既MARK 42, 俾壓力HOTTOYS

如果唔係PI出1比4 HT都唔會出1比4!!!!希望隻第二間出HB比到壓力HT!!!!
taifat 發表於 20-4-2015 04:27 PM
幾時番出MK4及MK6合金?

唔好,我兩隻都有。最好就出mark v.因為mark v欠頭雕,仲有隻銀色太膠
香港個價好抵玩播。sideshows 今次貴成八舊幾水,家陣D海外shipping咁貴咩?
我都抽中呀,真開心,理得佢出幾多隻∼O∼
黑 發表於 12-4-2015 11:56 AM
究竟宜家d人個腦諗乜
唔中就話唔中唔開心
中左又話ht 假限量係人都有又唔開心

師兄我嘗試解讀:自己抽到,但有好多其他人抽到,即係人人都有,即係無得炒啦,抽吾到固然之吾開心,因為無得炒嘛。全部都係同金錢掛鈎,根本就吾係諗住拎黎玩,咁買黎做乜?我買既玩具只有入無出,因為每件係鍾意先買!
其實本人覺得ht翻出幾多次對真係玩toy嘅人百利而無一害,
可以比遲玩嘅人追返唔洗食抄價!
買左嘅人唔中e咪唔好理,又唔係迫你一定要買,
可以留返d錢等下隻,只有抄家先會覺得唔低無得抄!
如果真係咁多人唔鍾意的話就好呀......因為我好鍾意呀...好想要!!.如果有師兄有vip而唔訂的話...幫下我手訂!!....我好想要!!!歡迎幫訂!!!!!!!!請pm我
一陣玩, 買到呢隻, 憑單就有優先購買mark7潛行版............hahahahaha............ {:2_255:}
saga2005 發表於 10-4-2015 02:31 PM
同之前果隻有乜分別

1)有頭雕
2)拉花唔同
3)帶有戰損
4)上色較深色
5)限量版.
6)心口燈邊灰色
7)支架唔同
8)下半身既可動性可能會更好(例如MK43)

同之前果隻有乜分別:oh:
又有野抽,睇睇中不中
同之前個隻好似冇咩分別
stockholder 發表於 10-4-2015 02:31 PM
又有野抽,睇睇中不中

x2,抽左先算:he:
1句限定。明明週街都係貨GE wm mk2又會有人淨住要?
decal、stand 唔同,多咗個人頭,但係咪照搬IP人頭?

舊war machine II
我覺得舊個隻重型d囉...各方面都係型
我想HT重出wm diecast多d......:unhappy:
勁喎, 賣淨600隻拎黎做限量版:74:
Hottoys ======== Bandai{:1_224:}
而隻黑色好睇D:handshake:
抽呀~~~~~~~ {:1_208:}
真係要講句:好很悶,又黎ironman