Toysdaily 玩具日報

[詢問] 獅子座神聖衣,日本網上開訂未呀??

冇事既...
最多隻野炒到飛起個時...
佢同你講CUT單...
隻野插水個時...
就第一時間CALL你去拎...
在美國的我, 會check住 Amazon .  一有會告訴大家~ :)

只要Amazon 有, 美國版價格會很合理~~~
sonicking 發表於 14-4-2015 10:08 PM
在美國的我, 會check住 Amazon .  一有會告訴大家~

只要Amazon 有, 美國版價格會很合理~~~

Amazon應該唔會有,你去check下blue fin就知,佢地系美洲地區tamashii nation代理.  同埋amazon只會賣神話死貨,你睇下冥黃金,佢得巨蟹開訂,連山羊都冇
不過好奇怪EX海龍blue fin都代理到,隻隻EX黃金佢地都有,今次神獅子就冇,唔知玩咩
我都唔知應該食炒價入定系等下先
AK30 發表於 14-4-2015 08:21 AM
Yes yes 笨大今獲决心真大,不過黃金有十二隻,先推其中一隻半隻上神枱做勢唔奇,其他就大貨, ...

恭喜CHING你咁都可以入到一隻
HLJ 都已經玩完。我地D住系北美,訓醒一早就咩都冇曬,徐非第日唔返工唔訓等到凌晨開訂:(
我覺得好出奇,講到明全球一齊同播,但D貨就得日本先有? 可能第一版跟限定就限日本本土,之後再系全球出大貨不過就冇限定parts送
wingsiu 發表於 14-4-2015 10:28 PM
Amazon應該唔會有,你去check下blue fin就知,佢地系美洲地區tamashii nation代理.  同埋amazon只會賣神 ...

對. Amazon 有些有開訂, 有些無.  很難預測.

據我所知, 通販商品Bluefin會有.  在紐約Toy Show 也顯示過神獅子.  所以一定有美國版.  

但*如果*Amazon有, 其他美國Sellers價錢也很合理.  

sonicking 發表於 14-4-2015 11:08 PM
對. Amazon 有些有開訂, 有些無.  很難預測.

據我所知, 通販商品Bluefin會有.  在紐約Toy Show 也顯示 ...

我都希望有,因為一向有開神話買果幾間美店都冇消息,希望系美版未開,希望bluefin會有代理
如果唔系就算有本地店攞到貨,個價都會系貴一倍....
講到明全球首播,唔通有美金Bandai唔想賺?
wingsiu 發表於 14-4-2015 11:28 PM
我都希望有,因為一向有開神話買果幾間美店都冇消息,希望系美版未開,希望bluefin會有代理
如果唔系就 ...

我不知道 Ching 你去開哪一個美國網站買.  我去那些通常過幾日才開pre-order.  

我最近兩個訂單是 Metal Composite Rx-78-2 Gundam 和 Metal Build Astray Gold Frame Amatsu Mina.  這裡Ching們講香港很難pre-order.  我沒有任何問題, 而且價格非常合理. :78:

小堅 發表於 14-4-2015 09:21 PM
冇事既...
最多隻野炒到飛起個時...
佢同你講CUT單...

唯有等死啦....
下次唔好再去呢間...
wingsiu 發表於 14-4-2015 10:36 PM
恭喜CHING你咁都可以入到一隻
HLJ 都已經玩完。我地D住系北美,訓醒一早就咩都冇曬,徐非第日唔返工唔訓 ...

Thank you, 今次日網幾大網站NY HLJ CD 甚至NINNIN 塞車塞到爆炸,即使入到大部人都買唔到,知情人仕話因為架仔首批block左唔比外國人買,本土優先,外國除非你識入架仔其他網站short cut再入. 我三至四點淨係入到過NY但係9600Yen冇buy icon, 直到五點15000Yen先有,CD我試過放落cart但比唔到錢!係好彩六點行點HJL見到有不過兩三分鐘後玩完。祝大大早日買到心頭好!
剛剛見到hlj有得訂,好彩訂到一隻,收工唔洗撲
Hlj 1萬yen計埋運費其實都要7算...
AK30 發表於 15-4-2015 11:55 AM
Thank you, 今次日網幾大網站NY HLJ CD 甚至NINNIN 塞車塞到爆炸,即使入到大部人都買唔到,知情人仕話因 ...

我地本土有間都開訂,因為佢地系日本有供應商,不過所以野系日本直接過黎都要double計
成 130 USD, 不過都平過NY。 我系度1516緊好唔好去馬訂住一只先...因為我怕唔系第一版會冇左D特典雖然都唔好咁吸引都點都有個意義系度
其實好多人共鳴之後都停手,而且套野先出得個一集,外界評價都仲系一般.所以我都估到架仔又搞咩大和民族優先hold住曬.如果唔係又邊會週圍都冇貨啊...聽聞香港都冇咩舖頭開訂
seiya_shun 發表於 15-4-2015 07:19 PM
剛剛見到hlj有得訂,好彩訂到一隻,收工唔洗撲

又有開?又賣曬,我同佢都系無緣