Toysdaily 玩具日報

[詢問] 獅子座神聖衣,日本網上開訂未呀??

yugi 發表於 14-4-2015 03:00 PM
佢實一方邊鬧人隻野點差點差又話人地實賠錢結果自己又幾盒幾盒咁買

講得好,之後又砌個黃金魂牆講自己點勁點叻:34:
keithkit2003 發表於 14-4-2015 03:05 PM
星期六路過信和三樓有得訂, 順手訂左隻
感覺安心d

信和三樓?  百厭星?  唔係話永不再開聖衣神話訂的嗎~?
人仔貓 發表於 14-4-2015 03:18 PM
信和三樓?  百厭星?  唔係話永不再開聖衣神話訂的嗎~?

我諗佢講月份, 好多人都唔識數信和的層數的, 差不多9 算訂價
是次黃金魂第一隻獅子個勢比EX雙子勁,NY上到165,ninnin又165, 其他sold out, 嘩!簡直痴x線!
AK30 發表於 14-4-2015 03:23 PM
是次黃金魂第一隻獅子個勢比EX雙子勁,NY上到165,ninnin又165, 其他sold out, 嘩!簡直痴x線!

始終見上次雙子炒得多左班非玩家加入ma
yugi 發表於 14-4-2015 03:22 PM
我諗佢講月份, 好多人都唔識數信和的層數的, 差不多9 算訂價

合理既有就訂冇就攬袖~
炒訂都照去落就 poor guy 啦...
yugi 發表於 14-4-2015 03:22 PM

我估我應該講錯層數掛
總之就係扶手電梯上到最高個層
上到左手直行到尾定尾二右手個間
人仔貓 發表於 14-4-2015 03:25 PM
合理既有就訂冇就攬袖~
炒訂都照去落就 poor guy 啦...

9算已經唔合理...
冇行未買日...
冇日未買亞...
呢個價寧願買現貨好過...

啱啱行過太圓盅橫行,有行連座九半不連八半,計埋HLJ嗰隻完成一聖衣一人嘅目標,費事煩!收工!:DD
AK30 發表於 14-4-2015 04:21 PM
啱啱行過太圓盅橫行,有行連座九半不連八半,計埋HLJ嗰隻完成一聖衣一人嘅目標, ...

一舊一套座,抵喎。。。。:x:x
keithkit2003 發表於 14-4-2015 03:29 PM
我估我應該講錯層數掛
總之就係扶手電梯上到最高個層
上到左手直行到尾定尾二右手個間

月份都仲有人敢去訂嘢?........................:50:
通販商品連日網都炒訂有D無語,特典有興趣但炒價就唔訂咯,同樣現貨正價就買炒就算數。
炒價仙人 發表於 14-4-2015 04:50 PM
月份都仲有人敢去訂嘢?........................

間野訂貨有問題????:cool:

google search五月玩具可以搵到佢既臭史:67:想第一時間收到貨,你唯有望獅子神聖衣一出變死貨啦
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7477541&ptid=237239]iorik o