Toysdaily 玩具日報

[新番討論] 公仔書

謝分享, 都唔記得卡拜係有電單車的, 笨大快手D啦~ 好慢呀~
我要返去睇睇,收埋床下低好耐,見師兄post,先記得自己有呢本書
tower 發表於 8-4-2015 02:49 PM
e度餅味濃厚呀其中几本都有買,睇到又想去揭下添

本機械人大圖鑑~~~我等左好耐都冇再出新書~~~:no::help:
師兄啲收藏好正,  多謝分享.  {:1_377:}
:shiny:相信好多師兄收埋唔少好書,攞埋出嚟見識下啦:he:
快快兄:

Thank you so much for sharing!

The page of 大鐵人17 actually tempts me to think about pre-ordering 鐵人17 & 鐵人18 超合金 again, haha! :60:
人仔貓 發表於 8-4-2015 02:05 PM
スーパーロボット大鑑出過98年版,2004年出更新版,
諗 ...

之前出過那兩本舊版我都有, 咁多年係找不到這本, 頂!
Man, all the classics... a lot better than what we see today. Classics will always rule! Thanks for sharing!
感動一刻,謝謝師兄無私的分享:77:
好正的參考書, 多謝分享{:1_377:}
快快 發表於 7-4-2015 08:34 PM
仲有…………下面D書仔

青島果本超正, 重可唔可以買得返
網上找到條Link整本都的頁都show哂出黎,
有興趣的師兄可入去看看!

https://m.facebook.com/media/set ... 63626359&type=3
金剛飛天鑽,鐵甲萬能俠.......好經典.
此類書真的值得睇, 家中總要有一兩本...
超正~超想有一本~:)