Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!

123_kenneth 發表於 4-5-2015 07:39 AM
等咗你靚相先!!!

黎緊個weekend應該有時間搞{:1_203:}
123_kenneth 發表於 4-5-2015 07:39 AM
等咗你靚相先!!!

黎緊個weekend應該有時間搞{:1_203:}
wingjapan123 發表於 4-5-2015 11:21 AM
有時間先得!無你影得今正!!!!

我得相見下人,完全唔識寫報告{:1_231:}

佢仲可以散件買架{:1_203:}{:1_203:}
可變戰士 發表於 4-5-2015 01:28 PM
無買ut, 唔咪太識佢!

真的嗎?:he::he::he::he::he::he:
gikpa 發表於 4-5-2015 09:34 PM
佢仲可以散件買架

淘淘邊間?? 可唔可以介紹下?? :77:
wingjapan123 發表於 4-5-2015 08:17 PM
想買!到時開訂pm下我!我未試過訂!全是現貨買!

OK! 有消息再同大家分享! :he:

我仲係老變初哥, 咩都唔識仲要跟你哋學嘢!? 係真o架! {:1_220:}
123_kenneth 發表於 4-5-2015 07:38 AM
個肌股關節有冇得自救??

TFC空派自救法!不過,我加強過後,一字馬不再,不過仍然會企唔穩...未研究點解...
其實我自己果隻股關節唔算鬆,只係gikpa兄有入話鬆,我優先研究下而已。
因為懶影相,文字描述算啦!我見好似各位都未入,真係入咗又唔明點改先認真出教學啦!
大合體股關節有兩個位要加強的,一隻腳要拆三粒螺絲,要小心拆後有彈弓跌出,在彈弓位塞入一些東西(我是用抺手紙的...因為隨手有:34:),
主要用來頂高彈弓,加強擠壓,而達成齒輪咬得更緊,來加強關節!
第二個位,位置緣故,仲要拆埋身體的4粒螺絲,另外有兩粒螺絲俾個胸甲遮住,胸甲用了一條細小的銀條套著的,我用了眼鏡螺絲批頂出來就成,
成功後把JJ位拆出再拆1粒螺絲,打開見TFC用了兩粒"凸"型的小膠粒,又重施故技,在兩粒"凸"型的小膠粒底下用一些東西攝入,(當然我又是用抺手紙的...{:1_374:}),
大致完成!
另外,要留意塞東西的數量,好似我試過,塞太多反而緊到唔係好郁到...

Unite Devastator...
Save your money  now.

可變戰士 發表於 4-5-2015 10:49 PM
淘淘邊間?? 可唔可以介紹下??

check pm{:1_220:}{:1_220:}{:1_220:}
可變戰士 發表於 4-5-2015 10:52 PM
我仲係老變初哥, 咩都唔識仲要跟你哋學嘢!? 係真o架!

我都係初哥,一齊交流交流{:1_220:}
以下既測評唔錯的{:1_374:}
http://bbs.actoys.net/read.php?tid-1783905-page-1.html
9981ctm 發表於 4-5-2015 10:58 PM
TFC空派自救法!不過,我加強過後,一字馬不再,不過仍然會企唔穩...未研究點解...
其實我自己果隻股關 ...

多謝師兄勇敢既嘗試同無私既分享!!!:handshake:{:1_377:}{:1_220:}
sixshotz 發表於 4-5-2015 11:30 PM
Unite Devastator...
Save your money  now.

Yes sir:60::49::60::49: