Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 轉貼!!!!!!!!去旺角兆萬中心買Figure中左伏

好人好姐做咩要用透明膠袋封到咁實JEI, 你有幾可見孤主, 米青品用膠袋封到咁密實, 通常我見figma, 山口一封膠袋就念念不安
大家,唔係我中招

只係見有人中伏睇唔過眼先POST出嚟:help:

我真係好想貼出嚟但依到又唔比

開左店舖NO

希望幫到大家

如果再有人中招我會第一時間放上嚟

買玩具都係開心姐

搞到人唔高興,我咪搞到佢唔高興囉
多謝師兄開呢間舖頭Number - 兆萬185格仔舖,好讓大家警覺!
支持開名拉~作為老板,那怕我當你唔知呢件係淘寶貨,但你對客人既態度已經好有問題,如果換轉係我,一定剷到佢上天花板!!!:blame:
比著我,一句吾退錢/冇正貨比我,我即刻通知海關…如果佢夠膽話報警,咁串,我一定報警,到時就算退左錢,我都會報海關,盡好市民嘅責任
見到D舖頭又放正版,又放老翻都唔會入去,因為而家太多流嘢,唔識分好易中招。:69:
原來有ko版, 又學到野, 多謝ching轉貼
wilson3a10 發表於 29-3-2015 12:30 AM
好人好姐做咩要用透明膠袋封到咁實JEI, 你有幾可見孤主, 米青品用膠袋封到咁密實, 通常我見figma, 山口一封 ...

肥趣, 蕉人淚目:x
格仔鋪 正常都唔去啦:(

:he::he:........
咁多位師兄真犀利,小弟就唔係好識分係咪正版嘞,諗番轉頭以前可能中咗招都唔知!希望眾師兄多多指教!
螞蟻以前個位個間咪又係賣翻版 ,咩pvc重新塗裝咪又係用翻版野油過佢就扮正貨加功 ,低能重要賣貴幾倍當人傻
打開再睇,頂!日本正版做工會係咁咩!
雖然唔係話好熟悉日本野,但咪玩我啦,差到咁啵!

=.= er 山口式的確係咁差既........
希羅 發表於 1-4-2015 09:43 AM
螞蟻以前個位個間咪又係賣翻版 ,咩pvc重新塗裝咪又係用翻版野油過佢就扮正貨加功 ,低能重要賣貴幾倍當人傻

你講梗係螞蟻?定係以前螞蟻舊舗而家己吾係佢既舗賣翻版野?
gunbaron 發表於 1-4-2015 09:52 AM
你講梗係螞蟻?定係以前螞蟻舊舗而家己吾係佢既舗賣翻版野?

兆萬一樓同以前螞蟻同一個位最角個間全間都係賣翻版, 唔係螞蟻