Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wilson3a10

[分享討論] 灣仔HH俾買完開盒check, check完有問題唔俾換?

saintseiya1234 發表於 30-3-2015 04:14 AM
試過想同佢買六神合體, 佢二手當全新賣, 開盒查貨後, 發覺是二手(白色的部份已變黃和有合體過的痕跡), 好在 ...

紅星會2手當新賣……我都係依家先聽聞{:1_206:}
紅卿要先畀錢後check貨真係見怪不怪。
二手貨當新貨賣第1次聽。

最近大半年都沒有什麼"特價貨"
普遍都貴,包括整條太源街玩具店。
Agito 發表於 7-4-2015 01:02 PM
紅卿要先畀錢後check貨真係見怪不怪。
二手貨當新貨賣第1次聽。

同意極! 太源街 ....識買玩具一定唔會係到買! (家長尊區)
多年前,買個一次二手當新貨的合金魂,以後都唔在佢到買嘢:blame:
佢對面果幾間連鋪自從轉型主力細路野後玩具街都無乜必要行了:cool:
一般黎講貨品價錢真係唔算最平,但有時做特價是可以的。至於"買完開盒check, check完有問題唔俾換"我未親身試過,道聽途說我信住一半先。
多年歷史黑店,入去幫親未死過
可以開黎check, 但有爛唔比換

可以試食過先買, 但要收硬一包錢先

可以有一年保養, 但壞左唔維修