Toysdaily 玩具日報

查看: 9452|回復: 22

[分享討論] 灣仔HH俾買完開盒check, check完有問題唔俾換?

人地買野聽到老細咁同客講, 第一次聽check 完爛左無得換, 咁check同唔check有咩分別 plastic.jpg :)
頭像被屏蔽
如果欠件..爛..都無得換就過份D...:die:
咁。。。。自己考慮下LU
超港人 發表於 28-3-2015 09:27 AM
有問題老虎蟹都要換!

:he:咁間舖出一招“雁+鷲+x+x+獅+x“,咪食咗你隻老虎蟹囉。
:^哩間舖換咗你荷包啲錢落佢到就得,換貨。。。。拿。。。。喊濕幾個枕頭。
咁攪笑.....!? 咪仲衰過唔比CHECK?
原來玩具街間鴻X咁衰,咁以後係呢間鋪買野要留神了
價錢已經唔係平, CHECK完有問題唔換就有D過份
呢間我細個果時成日幫襯不過越做越寸事頭婆經期就黑面{:1_222:},件貨有問題包換你就想:34:遊人又多迫到死開間新舖尐路一樣噤細又喺噤迫{:1_376:},
呢間嘢除非好平,否則唔會幫襯,寧願去對面X昇玩具~~~

我幫襯過社團買格威龍同Hound,每盒2魚找一蚊:)
嘩,咩咁衰ga咩,咁你記住以後唔好再去la.......
試過想同佢買六神合體, 佢二手當全新賣, 開盒查貨後, 發覺是二手(白色的部份已變黃和有合體過的痕跡), 好在我比EPS, 佢要等過數, 好彩我戶口差10蚊, 佢過了幾次, 我都check 完, 之後佢比番張CARD我問我有冇現金, 我問佢有冇另一盒, 佢話冇, 話我開了就要比錢, 我都費事理佢, 轉身即走人,
saintseiya1234 發表於 30-3-2015 04:14 AM
試過想同佢買六神合體, 佢二手當全新賣, 開盒查貨後, 發覺是二手(白色的部份已變黃和有合體過的痕跡), 好在 ...

師兄,果然高招! 咁 黑面事頭婆 咪嬲到著火?:*
saintseiya1234 發表於 30-3-2015 04:14 AM
試過想同佢買六神合體, 佢二手當全新賣, 開盒查貨後, 發覺是二手(白色的部份已變黃和有合體過的痕跡), 好在 ...

態度正確, 最憎人二手當新貨賣

去第間買啦!仲同依間舖買嘢:blame: