Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hawkeye Collectible Figure

我相信會係人山人海!
2點半左右去到,訂埋黑寡婦,有幾個人係度訂,但唔使排隊
果陣聽到隔離位人兄都訂鷹眼
可能到放工就排晒長龍
真的嗎?好耐無呢支歌仔唱
一出貨全部攞得而家就經常有
1:45 去 ... 3丁人....
無A1 的會去訂...................因HT 2線係好過主腳....:58:
咁就奇啦, 點解出得咁差都仲會有咁多人訂嘅, 莫非真係只有個啲專家先可看清世事。
nela 發表於 25-3-2015 03:29 PM
1:45 去 ... 3丁人....
無A1 的會去訂...................因HT 2線係好過主腳....

無A1、訂A2lu, no choice
kofumanutd 發表於 25-3-2015 03:31 PM
咁就奇啦, 點解出得咁差都仲會有咁多人訂嘅, 莫非真係只有個啲專家先可看清世事。

無A1,而且想A2齊人,所以咪訂lo
訂咗先,希望大貨有改善
正常office返工的人呢個鐘數都蛇唔到出去啦~
相信晚上先會開始多人訂. 不過HT近年來有進步, 至少唔會遲2個小時去訂派貨要等多2星期咁, 大家可以同時拎貨, 皆大歡喜~~

其實鍾意埋訂,唔鍾意埋唔好訂囉,又唔洗你唔鍾意而我去訂就係魔鬼,你鍾意而我無去訂就傻仔既,其實大家玩玩具啫,唔洗太多陰謀論既…
利申:應該會去訂,諗位放中…
幾時先有樣辦睇:time:
今晚七點前應該有!
neo.L 發表於 25-3-2015 02:40 PM
長短袖多數分開出啦,冇良心既玩具商,抵你發既!

應該唔係有冇良心o既問題, 我估係做唔到. 件衫d料應該有一定厚度.
剛剛訂完:shy:…開始有點人多了…收工時間不敢想像…
Just order.
Not so many people in SB.
The sample will show at night, they said.

For me, its not bad at all, just the way they do the photo shooting, the lighting make the eyes be too dark.
Anyway, I am alright with this one.