Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hawkeye Collectible Figure

eb1815 發表於 25-3-2015 01:47 PM
師兄又唔好咁講, 我諗住放 Ver.1 二手換呢隻 Ver.2返黎, 唔通你要我 1K 放俾其他人先唔俾人話係炒家 ~  : ...

如果係正常嘅二手買賣,二手貨原價打個折賣返出去都好合理,
唔通你下下諗住ht貨就可以1.3-1.4k買,玩過又out咗兩年仲可以2-3k二手放出去﹖
得,睇下你手上嗰隻係咩ht囉,不過唔係Avengers 1隻鷹眼囉
可以話呢隻出得唔似, 但如果話Ver 1果隻黃光亮出得比較似, 無言.
今次呢隻睇圖仲改善埋肘關節(上隻低能到箭手做唔到拉弓動作),
訂硬.

利申: Ver1擁有者, 唔打算賣
即係逼人長戴黑超:cool:

頭像被屏蔽
eb1815 發表於 25-3-2015 01:47 PM
師兄又唔好咁講, 我諗住放 Ver.1 二手換呢隻 Ver.2返黎, 唔通你要我 1K 放俾其他人先唔俾人話係炒家 ~  : ...

講得好 ... 我訂價入ver 1 ... 之後見吾齊人先放,戈時個價都$3500 , 吾通我為左証明我不是炒家,而放原價比人,再比果個人轉售賺錢?{:1_374:}

箭筒好大!...........
乜嘢叫樣衰到極緻,唔洗講睇完,你懂的
長短袖多數分開出啦,冇良心既玩具商,抵你發既!
大䄛除得嗎?好似係唔得?{:1_215:}
個样唔掂,pass...............
面形太尖,真人比較四方!
鼻不夠大,早早睇好佢但星途麻麻歹角為主至中年而家先做下大製作主角
not bad, but not the best...
現場情況點? 多唔多人排?