Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 5月 worldscope 合金 大鐵人 17

MR.POOR 發表於 5-4-2015 02:02 AM
以我本人睇, 根本上沒一個板本係跟足TV 去生產, 因為TV係頭大, 手短腳短, 而人形態時背後沒有天線的, 我唔 ...

外型上最似只有佢ga la..................

怎可以將[大鐵人17]]拍攝戲服跟合金玩具來比較大小和比例呢???根本是說不通的!!!:(

其他如[戰隊系列]和[金屬英雄系列]內的巨大機械人戲服,和制造出來的合金玩具也絕對是不一樣的.....................大家不要鑽牛角尖了!!!:38::38::38:
panerai 發表於 22-6-2015 02:19 PM
喺X萬2樓見到陳列品真身

請問有現貨嗎????????
而家 重考慮 買邊隻新出品?!:no:
無得變型,可以不買
查實佢個變形咁簡單,點解無廠肯出隻變得又可動OK的版本呢?
當年笨大出個隻係可以電動變形,但可動=0
我寧願手動變形+posable好過啦
G-man 發表於 22-6-2015 08:02 PM
怎可以將[大鐵人17]]拍攝戲服跟合金玩具來比較大小和比例呢???根本是說不通的!!!

其他如[戰隊系列]和[ ...

同意!

如果硬要追求原著既身型比例,
應該用12吋人偶,加合金件作戲服,
咁同電視裡面人扮果個大鐵人先至最似。:he:
Is it released?