Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我想入我人生第一隻 HOTTOYS IRONMAN 邊隻好?

Get Starboost at amiami.com

25% discount now
我都想入坑... 心目中 IM 2.0 / MK33 / MK42.
如果只買一隻, 應該係MK42...
(小弟銀兩地方有限...真係買得一隻...)
請指教指敎...
Heman88 發表於 26-3-2015 01:32 PM
我都想入坑... 心目中 IM 2.0 / MK33 / MK42.
如果只買一隻, 應該係MK42...
(小弟銀兩地方有限...真係買 ...

其實紅金色 ironman始終較經典,個人最like mark 3 / 6 / 7,但食炒價無謂
如果只買一隻,建議可等等遲下開訂既 1/4 mark 43 :^
當你只能入一隻,等你睇埋avenger2 自然會有結果:x
tony2013 發表於 26-3-2015 03:28 PM
其實紅金色 ironman始終較經典,個人最like mark 3 / 6 / 7,但食炒價無謂
如果只買一隻,建議可等等 ...

好認同紅金先似ironman, 所以一見43照刻雙眼發光:D
tony2013 發表於 26-3-2015 03:28 PM
如果只買一隻,建議可等等 ...

C兄⋯ 1/4⋯ 咁咪好金?果然毒人唔洗本。XD
Follower 發表於 26-3-2015 04:36 PM
好認同紅金先似ironman, 所以一見43照刻雙眼發光

我都認同,但要食炒價⋯ 我又要儲一排錢先得。
熱辣辣,就潛行M7啦!
1/4真係食唔落。太貴了。同埋太大隻
呢個post原來仲未沉底,咁要放下毒先。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

heart breaker啦, 吳貴又幾有型.

最平想入係33。 係冇底深淵。 我12月第一隻買左ca2 潛行都而家已經買左過萬
Tonyfishfish 發表於 28-3-2015 12:19 PM
最平想入係33。 係冇底深淵。 我12月第一隻買左ca2 潛行都而家已經買左過萬

三個月才過萬,師兄毒發甚慢,亦顯示師兄定力過人{:1_377:}
ilove12inch 發表於 28-3-2015 12:29 PM
三個月才過萬,師兄毒發甚慢,亦顯示師兄定力過人

Haha, 應該過萬, 手頭上有 mk7, 42, tony workshop, 潛行。 ca2, Thor, Loki , 愛國。 加 av2 訂單