Toysdaily 玩具日報

查看: 19718|回復: 47

[分享討論] 我想入我人生第一隻 HOTTOYS IRONMAN 邊隻好?

我本身無玩開呢d。
請師兄們教導下.
熱辣辣,就潛行M7啦!
係買就整反隻hulkbuster 一係等買 MK45
其實我覺得睇樓主你鐘意邊隻多d姐,想平一係入隻heartbreaker 玩下囉 XD
頭像被屏蔽
我見樓主問得hottoys 的ironman應該只計電影吧. 我個人會選擇MK-1, MK-3, Mk-6, MK-7, 因為呢幾款都係一個"landmark"有代表性的裝甲 (MK-1係第一件甲, MK-3是首件正式的裝甲, MK-6用新的能源, MK-7 可以直接穿上身etc) MK-42雖然可以"合體"不過我唔太喜歡佢隻色~

當然最重要係樓主喜歡邊件裝甲多~
更係     下一隻啦
真係好睇個人喜好,我都係只入左一隻HT MK-7
我覺得入自已最喜愛果隻先好的!其它真係睇個人能力
7 / 39 / 43 / 45 / hulkbuster
mk1 ver2.0
最正係佢
45 好似唔錯。咩價位? 等現貨? 定買單?
d713245 發表於 24-3-2015 01:44 PM
係買就整反隻hulkbuster 一係等買 MK45

43 得唔得? 係咪無咁好
jaja.henry 發表於 24-3-2015 07:06 PM
45 好似唔錯。咩價位? 等現貨? 定買單?

都仲未出,可能套片上畫前。睇自己鍾意邊款同睇睇自己的本$。mark iii, iv, vi, vii, 17, 33, iron patriot, mark 42都不錯。mark 43可bid單因為未出貨同已截單。
是但啦!反正入坑之後就會買唔停手!
個人就覺得mk 1 v.2 一係就 哭不泄壇
Mk 1 唔洗講  無佢無鋼鐵俠
哭不泄壇 更唔洗講  唔夠打都壓得死你 係最強既!
一係搵返隻芒果  幾有質感 大大隻!
要抵玩就mk33/42,插水價得嚟有tony頭跟,可動不錯。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x