Toysdaily 玩具日報

查看: 8890|回復: 40

[玩具報告] 是但影 ~~~ 千值練 巨神哥古 馬儂型

舞台發生在一個從地圖上消失的島,故事主要圍繞主人公田神悠宇和藍色機械人「哥古」以及外星文明之謎。馬儂型巨神由外星人馬儂駕駛,他是捷儂(哥古的原駕駛員)的哥哥。:78:

盒面及盒底

馬儂型正面及後面

和ROBOT魂對比

跟機的還有馬儂的公仔,較失敗的還是和上次一樣,沒有眼口

雙眼可發出紅光‚呈現馬儂型憤怒時的樣子

背部可放入雙雷射炮‚不過要以拆件方式進行

心口可打開露出駕駛倉

關節大多可以拉出以擴大活動範圍且手指全可動 跪下動作自然

與同廠的哥古一起遊玩

總結‚馬儂型基本上和巨神同模,所以非常重手,可動方面主要因為裝甲方面阻礙了活動能力。唯獨價錢和身高成正比例‚有點令人卻步,而且少了一支大炮。不過喜歡懷舊機械人的絕對要出手。

封面POSE

謝謝觀賞 :64:
咁樣定個價, 當佢冇出過, 離晒罩, 我不如搵人手噴隻MG冇咁嬲, 獨一無二, 玩既係有香港同好既手工品味同視角, 幾千銀玩隻大陸仔上色野, SOR九RY啦.  
henryay 發表於 23-3-2015 05:53 AM
咁樣定個價, 當佢冇出過, 離晒罩, 我不如搵人手噴隻MG冇咁嬲, 獨一無二, 玩既係有香港同好既手工品味同視角 ...

之前買左隻成品~~~不過可動麻麻~~~所以呢隻超晒班~~~:$
呢隻好貴...不過玩過試辦, 都OK好玩!
nice ar.....but too expensive for me
馬儂型感覺上好像高貴一點。
多謝分享。{:1_226:}
luciferdark 發表於 22-3-2015 10:14 PM
呢隻好貴...不過玩過試辦, 都OK好玩!

魔王兄~~~呢隻對我黎講係幾貴~~~不過好少出佢既產品~~~所以死就死啦~~~:55:
drexler22 發表於 22-3-2015 10:18 PM
nice ar.....but too expensive for me

謝啊~~~:64: 呢隻貴得有價值~~~:$
good pics pal, i'm not really like this robot , and  size to big for me

second  price is too high so skip it..

enjoy it.
黑色三連敗 發表於 22-3-2015 10:27 PM
謝啊~~~ 呢隻貴得有價值~~~

very big, very solid{:2_242:}
頭像被屏蔽

真係貴價正嘢, 唔錯唔錯. {:1_377:}馬儂型個款比哥爾古仲正d.
黑色三連敗 發表於 22-3-2015 10:26 PM
魔王兄~~~呢隻對我黎講係幾貴~~~不過好少出佢既產品~~~所以死就死啦~~~

咁又係, 你兩隻都買, 知道你係FANS~
mfleo2010 發表於 22-3-2015 10:23 PM
馬儂型感覺上好像高貴一點。
多謝分享。

馬儂型~~~其實我覺得奸奸地~~~:p

多謝支持~~~:handshake:
taken 發表於 22-3-2015 10:37 PM
good pics pal, i'm not really like this robot , and  size to big for me

second  price is too hig ...

Taken兄~~~呢隻SIZE真係大左D~~~我都覺得細少少好D~~~而家變左超級系:DD

多謝支持~~~:shy:
超港人 發表於 22-3-2015 10:47 PM
真係貴價正嘢, 唔錯唔錯. 馬儂型個款比哥爾古仲正d.

可能我睇慣左~~~我都係鍾意哥古多D~~~:D
luciferdark 發表於 23-3-2015 12:31 AM
咁又係, 你兩隻都買, 知道你係FANS~

其實我都未算係FANS~~~版主WALKERMACHINE先係~~~:x