Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jonathanchui

[分享討論] 「一圖流」往事只能回味

I hope so too :no:
wilson3a10 發表於 22-3-2015 09:44 PM
而家嘅3.75..... 型同一舊 blue tac 初埋一舊出街..........

回敬ching!!!

{:1_377:}

{:2_288:}{:2_292:}
jonathanchui 發表於 22-3-2015 10:40 PM
我同你一樣,中學果時係度睇,睇完一隻一隻自己搵
玩star wars開始,玩玩下discover咗gi joe
GI  ...

我都係睇gumng ching啲正圖開始玩3.75~{:1_203:}
jonathanchui 發表於 22-3-2015 10:27 PM
係。。。。依家見到D avengers 2.幾吋真係吹脹

gumng ching果時就係因為你啲正圖令我開 ...

真係唔好意思,害咗大家。mu出得最正係2012-2013,之後出返ml, 搞死咗成個marvel 3.75"系列。
題外話,近日買咗苯大的龍珠掌動,$4草多d, d關節拍得住以前mu, 越諗越覺得孩記pk, 依家d MI3.75"賣成魚,關節仲差好多。
孩記呢間公司真係要入黑名單。

gumng 發表於 22-3-2015 11:37 PM
真係唔好意思,害咗你。
題外話,近日買咗苯大的龍珠掌動,$4草多d, d關節拍得住以前mu, 越 ...

點會
益咗我就真:34:

我都有玩transformers, transformers真係無計,我玩唔起第三方
transformers起碼有啲佳作eg voyager Springer
3,75真係gi joe retaliation後一潭死水
jonathanchui 發表於 22-3-2015 11:48 PM
點會
益咗我就真

tf3之後已經好小買tf 玩具,相信跌watt情況會繼續。買mp算。

3.75"marvel 除非去返mu水準,否則送比我都唔要。

gumng 發表於 22-3-2015 11:55 PM
tf3之後已經好小買tf 玩具,相信跌watt情況會繼續。買mp算。

3.75"marvel 除非去返mu水準,否則送比我 ...

依家infinite3.75啲上色係靚不過少咗好多關節:53:
marveldchero 發表於 22-3-2015 11:20 PM
我都係睇gumng ching啲正圖開始玩3.75~

我都記得師兄wor!
大家被孩記迫到無得玩,慘