Toysdaily 玩具日報

查看: 4533|回復: 23

[分享討論] 「一圖流」往事只能回味

拎反出黎玩....真係感慨  
相信玩開美玩既師兄都明白依家已經唔會再有啲咁正既3.75...

:die:

:):):):):):):):):):):):):):):)
久違了的腰關節 同樓主一樣好慨嘆3.75一代不如一代

等多三個星期, 睇下孩記會公佈2015出乜款GI JOE.
而家嘅3.75..... 型同一舊 blue tac 初埋一舊出街..........

我由AVENGERS MOVIE 3.75" 開始已經唔買無腰關節的MARVEL 3.75", 估不到連MU 3.75" 都慢慢變成MI 3.75", 再之後CUT哂關節!!

而家已經完全唔買孩記出的MAVERAL 3.75" 玩具!!

其實TRANSFORMERS D CLASS 都開始簡化, 小變型STEP, 偷膠及縮關節, 即係偷工減料!!

現在小弟對孩記呢間倒退嘅公司十分反感, 有得選其他玩具公司出品的同類玩具, 都絕不會買孩記!!
曾經以為可以出幾多買幾多...{:1_198:}
希望有第二d廠會出3.75"...話哂3.75"係我中學生涯嘅回憶...{:1_207:}

oh you found the easter egg in this photo:x
gumng 發表於 22-3-2015 09:47 PM
我由AVENGERS MOVIE 3.75" 開始已經唔買無腰關節的MARVEL 3.75", 估不到連MU 3.75" 都慢慢變成MI 3.75", 再 ...

係。。。。依家見到D avengers 2.幾吋真係吹脹:angry:

gumng ching果時就係因為你啲正圖令我開始玩3.75:)

marveldchero 發表於 22-3-2015 09:58 PM
曾經以為可以出幾多買幾多...
希望有第二d廠會出3.75"...話哂3.75"係我中學生涯嘅回憶...{ ...

我同你一樣,中學果時係度睇,睇完一隻一隻自己搵
玩star wars開始,玩玩下discover咗gi joe
GI JOE真係hasbro最勁既line:help:
Firewalker27 發表於 22-3-2015 09:41 PM
等多三個星期, 睇下孩記會公佈2015出乜款GI JOE.

仲有機會咩?

上次movie中晒招 GI JOE應該玩完了:die:
頭像被屏蔽
jonathanchui 發表於 22-3-2015 10:49 PM
仲有機會咩?

上次movie中晒招 GI JOE應該玩完了

3個星期後咪知.