Toysdaily 玩具日報

樓主: iamfinethankuuu

[Medicom] Real Action Hero進擊之巨人阿爾敏

極火之炎 發表於 29-3-2016 09:26 PM
其實可以等下,y拍會有人放出黎,最難搵係2隻限定野

邊2隻限定?............
martinyau 發表於 30-3-2016 01:48 AM
邊2隻限定?............

呀妮同令外條女,唔知咩名
極火之炎 發表於 31-3-2016 03:43 AM
呀妮同令外條女,唔知咩名

韓吉分隊長?..........................
martinyau 發表於 31-3-2016 11:58 AM
韓吉分隊長?..........................

癲癲地果個…………
好靚呀,謝謝分享!!!!
譲 出咗!!!!!!!!!!!!!!!
jo2joe 發表於 2-4-2016 11:43 PM
譲 出咗!!!!!!!!!!!!!!!

幾錢?
都唔明件衫點解要用皮, 唔用布整.......
入埋misaka , 艾倫就算儲哂
martinyau 發表於 3-4-2016 12:46 AM
幾錢?

訂$!^()............
martinyau 發表於 3-4-2016 12:46 AM
幾錢?

其實d皮冇e乜問題, 我display 隻兵長約一年乜事都冇, 比rider改善咗好多, 又唔覺有人話巨人rah有溶皮, 出事全部rider
jo2joe 發表於 3-4-2016 01:33 AM
其實d皮冇e乜問題, 我display 隻兵長約一年乜事都冇, 比rider改善咗好多, 又唔覺有人話巨人rah有溶 ...

JOE大...我個幾隻一樣無問題呀啲皮.....

漢吉隊長除咗超人外仲有邊度呢?

同埋三月好似會出有個男仔.....成日同艾倫吵架個位...唔知有未...
新O個兩隻都未買?
知唔知而家香港邊到仲有? (漢吉 同 Jean Kirschstein)
jasonpoon7se 發表於 3-4-2016 07:37 PM
新O個兩隻都未買?
知唔知而家香港邊到仲有? (漢吉 同 Jean Kirschstein)

韓吉, 我上星期日去, 見兆萬超人仲有, 宜家就唔知啦, 你去開就睇下,

https://www.facebook.com/Superma ... 4876568111/?fref=ts
岩岩去佢facebook 睇, 阿莊佢都有番貨
jasonpoon7se 發表於 3-4-2016 07:37 PM
新O個兩隻都未買?

如果限定唔早訂而家好貴!
martinyau 發表於 3-4-2016 07:42 PM
韓吉, 我上星期日去, 見兆萬超人仲有, 宜家就唔知啦, 你去開就睇下,

https://www.facebook.com/Super ...

隻讓玩咗,好正,頭身比例改善咗好多
iamfinethankuuu 發表於 3-4-2016 08:39 AM
JOE大...我個幾隻一樣無問題呀啲皮.....

漢吉隊長除咗超人外仲有邊度呢?

漢吉同譲我都係蕉人訂,真係唔覺其他店有入貨