Toysdaily 玩具日報

查看: 35878|回復: 95

[Medicom] Real Action Hero進擊之巨人阿爾敏

昨天去開MK諗緊有冇機會捕到阿爾敏....點知係蕉人見到佢....店員哥哥好NICE地話今日先到, 係預左入同埋幾NICE的價錢的情況之下入手了!!{:1_208:}

配件同之前個幾隻基本上係一樣...不多作介紹了....不過感覺今次的BODY麻麻呀..定係我中左SAD???{:1_222:}

盒面....{:1_226:}

awesome{:1_219:}

最後一張四人合照....:he:

等下一隻......好似係十月漢吉分隊長...不過店員哥哥話係限定喎........入唔入好呢:(

齊人照確實有氣勢,多謝分享。{:1_208:}
齊人真係好正! 好掂!
支持RAH POST:46:
mfleo2010 發表於 22-3-2015 02:47 PM
齊人照確實有氣勢,多謝分享。

謝師兄支持:shy:

多謝支持呀王者兄:^

Bbq兄呢隻你入手嗎?:he:
男角只入左兵長,呢隻應該放棄,反而入左個新BODY比阿妮,呢個實淨D,唔用企架都可好好平行.:)

訂做既和服都到左,不過未換上去,下次放假換左再放D相比你地睇.:shy:

C兄! 講真的! 我無諗過四隻一齊放咁有氣勢! 如果我有能力,真係想一口氣買....FIGMA個隻唔爭氣,太肉酸放棄左! (諗住細細隻儲下當完心願都吾得)
:67:幾隻擺埋又真係幾型
bbq1120 發表於 22-3-2015 04:39 PM
男角只入左兵長,呢隻應該放棄,反而入左個新BODY比阿妮,呢個實淨D,唔用企架都可好好平行.

訂做既和服都 ...

哇...BBQ兄你次次都放啲咁毒的相都有呀....:@
阿妮個LOOK一定好襯和服呀...期待:handshake:
宇宙之王者 發表於 22-3-2015 04:46 PM
C兄! 講真的! 我無諗過四隻一齊放咁有氣勢! 如果我有能力,真係想一口氣買....FIGMA個隻唔爭氣,太肉酸放棄 ...

王者兄都有入FIGMA??個時我都有諗過....不過最後就揀入M記啦....成個感覺真係好唔同呀....但係我仲未齊人...限定阿妮仲係度考慮中....十月仲有漢吉...唉....:shy:
不過M記出ANIMATION角色又真係高度還原呀...:^
Borbor 發表於 22-3-2015 05:11 PM
幾隻擺埋又真係幾型

波波兄你唻緊有乜目標呀:D
iamfinethankuuu 發表於 22-3-2015 06:03 PM
波波兄你唻緊有乜目標呀

{:1_206:}好亂, 什麼都有

例如呢?唻緊我都係等六月出隻神獅子咋.......又要等幾年齊12隻啦....:sad: