Toysdaily 玩具日報

樓主: 2littlemoney

[新品消息] King arts 1/9 合金 Age of Ultron - Ultron Prime 開訂啦!

我估KA都唔想delay 自己的產品,強如HT有啲産品都要超過一年先出到貨,比啲耐性等下喇!伸利:我都訂晒KA所有1比9 Ironman
差唔多15魚,買1:9???:unhappy:
睇圖就樣貌同身形都係HT贏哂,唯一係KA哩隻係diecast,不過其實都係display,對我嚟講靚緊要d,係咪diecast無咩所謂,再加上係1/9比例........SKIP
King art 出乜Post 都係會变追貨post:x
龜頭粒紅燈好盞鬼
youlovetoy 發表於 22-3-2015 12:51 PM
龜頭粒紅燈好盞鬼

應該係地台反照上去
多謝king art
另HT 唔敢.咁hea:handshake:
我反而想知何謂裝個胸甲變ultimate ultron,
一來官圖唔覺胸甲有轉過,仲有人地Ultimate Ultron唔係只得胸甲唔同呀大佬﹖
[quote]mansit
等到頸長都唔派貨,真係唔敢再訂佢D野
我觉得很帅!1/9的比例也适合把玩

細心對比HT同KA嘅官圖,會發現HT細節豐富好多,有好多細位嘅造型兩者直情係唔同㖭,再揾返啲設定圖同劇照睇睇,發現HT係跟電影內嘅3D model造嘅,但KA就係跟2D concept art圖造,兩者參考嘅材料根本唔一樣,KA嘅材料都唔係final版本,一開始就輸在起跑線。順帶一提,孩之寶同威龍等廠商都係跟concept art的,暫時只有HT一間係跟真正電影造型,由此估計HT俾嘅license錢應該多啲,攞啲資料都深入啲
miller23 發表於 21-3-2015 11:55 PM
點解要唔出貨做衰自己呢…
本身Ironman出果3套都有支持,亦都滿意,但黎緊第4彈已經唔敢再訂,派貨冇電話 ...

我訂到第三彈都放棄訂4,5,6...彈了!{:1_220:}
但佢嘅1/9合金又幾吸引...
taylortoy01 發表於 22-3-2015 12:50 PM
King art 出乜Post 都係會变追貨post

佢俾人圍插多啲...又想收訂,倒不如用行動快啲出貨先至係上上之策!{:1_220:}
Den723 發表於 22-3-2015 06:36 PM
等到頸長都唔派貨,真係唔敢再訂佢D野

係呀師兄,我都等到冇哂信心!{:1_220:}