Toysdaily 玩具日報

查看: 9171|回復: 36

[新品消息] King arts 1/9 合金 Age of Ultron - Ultron Prime 開訂啦!

就咁睇好似仲正過 HT 果隻, 仲有胸甲配件可變 ultimate ultron! 勁啊!
天日上去睇睇先, 不過佢地仲有三隻 iron man 要今年出,  係味真係下年
Q1 出到呀? 我都係攞到我隻 starboost 先決定訂唔訂呢隻了。

Ht 果隻有跟配件就好

ka係合金同價錢點都贏ht...但ka比例好似怪怪地..個口又唔開得:cool:
wing1123 發表於 21-3-2015 11:10 PM
ka係合金同價錢點都贏ht...但ka比例好似怪怪地..個口又唔開得

唔講唔知,原來 Hottoys o個隻個口可以開到少少 :x
點解要唔出貨做衰自己呢…
本身Ironman出果3套都有支持,亦都滿意,但黎緊第4彈已經唔敢再訂,派貨冇電話到又驚走數…
頭像被屏蔽
雖然ht係膠 但感覺好似ht果隻整得靚d
超港人 發表於 22-3-2015 12:36 AM
新嘢就多多, 第一件1/9幾時出先!

their 1/4 scale mark 3 constuction suit charging statue, which was scheduled
to be released in Q1 this year. i asked them last week, they said will be
delayed to april! {:1_206:}
感覺個樣好似隻狗,對呢個大佬有保留,唔夠型唔夠殺
睇大頭, 覺得手功麻麻. 做唔出ULTRON的細琢感.
PI 事件翻版……:cool:都係有現貨先講!
KA好慢,同Pl鬥慢。

大家估邊隻出先?
KA Ultron
PI 1:4 IM42
HT back to the future 架車
頭像被屏蔽