Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

多謝師兄Up相!!!!!終於有實物鑑賞!!!!!
此角度好豆鶏眼!!:(角度問題?可否再比多D相?:)

兄弟...都係你最快{:1_377:}
BatIron 發表於 28-3-2015 04:32 PM
此角度好豆鶏眼!!角度問題?可否再比多D ...

我覺得幾正喎!!

不過呢個波地係咪有REVISE過???硬係覺得對手臂有點不同....
basic15 發表於 28-3-2015 04:27 PM

師兄,你都好齊下喎!
BatIron 發表於 28-3-2015 04:32 PM
此角度好豆鶏眼!!角度問題?可否再比多D ...

其實係有D豆雞feel, 不過未至於唔接受.

可能我個人黎講要求比較低, 無乜Figure經驗, 套衫好 Detail, EB黎講預先打左折扣既QC已經幾好. 呢隻我滿意既.
ilove12inch 發表於 28-3-2015 05:51 PM
師兄,你都好齊下喎!

唔係呀, 都係買鍾意only

少少收藏.....

basic15 發表於 28-3-2015 06:44 PM
唔係呀, 都係買鍾意only

少少收藏.....

正到冇朋友{:1_197:}
basic15 發表於 28-3-2015 06:39 PM
其實係有D豆雞feel, 不過未至於唔接受.

可能我個人黎講要求比較低, 無乜Figure經驗, 套衫好  ...

近睇又唔差喎:36:
如果有師兄有興趣而又無會員卡,可以pm我,正價加50,或唔要Penny/Pippen衫,正價減100,可一齊取貨
我都忍唔到手,買了漂流教室小朋友返來,btw,職員話pippen今年玩具展出
如有師兄唔要Penny/Pippen衫,正價減200,可一同取貨,如要Full Set,加50,今天星期日可取
basic15 發表於 28-3-2015 04:27 PM

師兄呢個指揮官pose合晒個頭雕造型,成個頭加晒分
睇官圖企定定開大個口真係嘔血,好似秦沛你大我呀個樣咁
skywalker23 發表於 29-3-2015 12:18 AM
我都忍唔到手,買了漂流教室小朋友返來,btw,職員話pippen今年玩具展出

PIPEN正呀!!!

唔知PENNY又幾時會出呢....
定少 發表於 29-3-2015 12:33 AM
如有師兄唔要Penny/Pippen衫,正價減200,可一同取貨,如要Full Set,加50,今天星期日可取

師兄你自己唔留返玩?:shy:
miller23 發表於 29-3-2015 12:33 AM
師兄呢個指揮官pose合晒個頭雕造型,成個頭加晒分
睇官圖企定定開大個口真係嘔血,好似秦沛你大我呀個樣 ...

所以EB啲官相自己玩死自己啦.....