Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Megahouse VA Hi spec 超時空世紀 ORGUSS

推出SR 或R魂 我一定不買整個都膠感且一定無法變形或換件變整個沒FEEL   
777@code 發表於 1-4-2015 03:35 AM
Ching 請問有冇 link 睇睇?

模型裏@ふたば
redfish 發表於 1-4-2015 10:51 AM
模型裏@ふたば

Thx...............
其實尼個價$買番隻舊版玩都仲得
行貨已派(PIC from 社團FACEBOOK), 盒面沒有BIG WEST証紙
要輔助件,價錢也實在太高,我真係要再考慮一下!
謝謝紅魚師兄的資訊,給予我這些有意購入的人多一點資訊!謝謝!
個價同千值練D產品有得揮, 但創意就千值練贏個馬位
終於有日本玩家POST比較圖(pic from Japan site)

可惜訂價太高......唔知笨大肯唔肯再出,超時空世紀同要塞笨大好奈無再出玩具了。
taken 發表於 3-4-2015 12:11 PM
可惜訂價太高......唔知笨大肯唔肯再出,超時空世紀同要塞笨大好奈無再出玩具了。

超時空世紀BANDAI應該一直都沒有出過玩具
redfish 發表於 3-4-2015 12:15 PM
超時空世紀BANDAI應該一直都沒有出過玩具

係咪takara出? 小時候有超合金奧卡斯。如果hi spec肯出埋另外2部主角机我可能後追。
頭像被屏蔽
taken 發表於 3-4-2015 12:42 PM
係咪takara出? 小時候有超合金奧卡斯。如果hi spec肯出埋另外2部主角机我可能後追。

Takatoku, 84年已倒閉
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3 ... 8%E3%82%A4%E3%82%B9
超時空騎團和超攻速播時, Takatoku已經差不多要倒閉,所以當年前者得美版玩具, 後者只得擬似玩具. (唔計模型)
redfish 發表於 3-4-2015 12:47 PM
Takatoku, 84年已倒閉
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%83%88%E3%82%AF%E3%83%88 ...

Ic 笨大出的机会好少下。
gunbaron 發表於 1-4-2015 11:49 AM
其實尼個價$買番隻舊版玩都仲得

如果同價, 我買新版