Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] LEGO HULKBUSTER 76031 MOC (附說明書)

I can't download too.  After entering password, nothing happens.  I used firefox and chrome.
finally,  i was able to get it
請問樓主會係邊道入d散件? thx
download 咗, 多謝樓主分享.
:(
新手玩lego,唔係幾睇得明,有冇師兄可以話我知大約額外要買D咩散件加上去....{:1_376:}

多謝樓主無私的提供, 但手上散件唔多, 整完對腳已發現唔夠整對手.... 要去執件了...:(

好難搵齊件,架硬黎好似怪怪地:die:

d 組紅件難搵 ....

唔夠件下,自行改動一下,原來深紅件真的很小...
:(
有冇師兄知邊度或者邊盒野會有BALL CUP 10.2:help:
dw左說明書,但想問邊到睇d件數要幾多
因為佢有d件本身個set有
同埋師兄們邊到搵件多
hongkongdisney 發表於 21-3-2015 11:25 AM
dw左說明書,但想問邊到睇d件數要幾多
因為佢有d件本身個set有
同埋師兄們邊到搵件多

如你想找散件可去現時點205舖,那處找件比較容易,以五至十元一小包賣,金色角件五元四粒,幾方便
tonytony 發表於 21-3-2015 05:53 PM
如你想找散件可去現時點205舖,那處找件比較容易,以五至十元一小包賣,金色角件五元四粒,幾方便

但點知D件數要幾多..?
超威猛,跪求蝙蝠機器人說明書~
kaworu30206 發表於 23-3-2015 05:50 PM
超威猛,跪求蝙蝠機器人說明書~

蝙蝠機器人之前有師兄post 過條download link, 可惜小弟是新手, 分不出那些件是原本set蝙蝠機器人有, 那些件是需要額外購買. 跪求有師兄可指點迷津.{:2_277:}