Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 人仔貓

[新品消息] S.I.C. Vol.71 走勢...

玩具 發表於 5-3-2015 09:24 PM
WIZARD 不嬲都唔受歡迎

火箭頭同生果拉打(雖然本人唔like)都受歡迎過佢
年底tbb播WIZARD時,又有一街死貨:o
DRIVE播到一半都未有已大量死貨仲死過WIZARD:(
yugi 發表於 8-3-2015 12:19 PM
DRIVE播到一半都未有已大量死貨仲死過WIZARD

只怪東映當觀眾係傻仔。
你每年出一隻新RIDER,諗住班小朋友唔會講究RIDER既造形+故事性,就不斷挑戰觀眾既底線。

要知道最能夠+最願意花$買周邊、玩具,係我地呢D八十、九十後。
係,你既對象係小朋友,問題俾錢小朋友買玩具,咪又係八十、九十後既父母。
自從DECADE,年年翻炒舊RIDER,無咩新意。
FOURZE果大堆「SWITCH」、WIZARD果大堆「戒指」、DRIVE果大堆「車仔」,濫出一堆無新意既周邊,話可同DX腰帶聯動,但我真係無心機收集。
司馬易 發表於 7-3-2015 09:12 PM
大大:3尾我已經見唔到。如果唔介意比多3蟹,爆反 重有貨。

Thx! Ching, 唔急待價而沽。
前晚行旺角見到笑慢地底爆飯有四條魚找一雞,不過我估想買的朋友一早都買了∼
:78: