Toysdaily 玩具日報

[新品消息] S.I.C. Vol.71 走勢...

00_GUNDAM 發表於 4-3-2015 08:57 PM
我唔覺得咁樣叫和諧囉, 原來你興玩交換, 做你女友都幾慘......

點都好啦,希望多D拉打女角好似FAIZ/KIVA 果個賀芳優亞里咁肯露晒,咁先至對得住我地呢班男粉絲嘛!
你唔去睇AV????????????
就甘睇麻麻地……WO。
點解短時間價錢食咗瀉藥{:1_197:}

重有D鋪企硬,尋日見旺角孤仔一大堆都冇人攞:55:

利申:喺頑仔 齊頭4魚入咗,爆飯都係多3蟹

莫非 日本要香港代理……1次過硬食好多貨{:1_215:}
yugi 發表於 4-3-2015 11:50 AM
sic都開始未路, 連限定隻梅花都插插地

...其實笨大(完全唔關原形師事)hold住D好野諗住dum鐘食老本慢慢搣...
就以劍為例至少仲有兩隻 King form 可以出...
還有戰蝗號、巡航號等等...
係都要等到人興趣漸失仍遲遲唔出...

呢D叫自取滅亡....
胡勒奇 發表於 5-3-2015 12:33 AM
你唔去睇AV????????????

我梗睇AV啦,唔通睇ATV咩!:x
mcdulldull2 發表於 5-3-2015 12:22 AM
點都好啦,希望多D拉打女角好似FAIZ/KIVA 果個賀芳優亞里咁肯露晒,咁先至對得住我地呢班男粉絲嘛!

路過. 有德間, 5會間 AV 路 :67:
mcdulldull2 發表於 5-3-2015 01:37 PM
我梗睇AV啦,唔通睇ATV咩!

非常認同師兄說法
司馬易 發表於 5-3-2015 12:49 AM
點解短時間價錢食咗瀉藥

重有D鋪企硬,尋日見旺角孤仔一大堆都冇人攞

隻野出得唔差,就係唔知點解大跌價。

SIC未路都好,都出左十幾年,近幾年出得愈黎愈慢。
SIC跟唔到卡通進度,宜家都播緊DRIVE,佢先出到WIZARD同OOO(中間既FOURZE又SKIP左)
新RIDER又吸引唔到老鬼支持,兩頭唔到岸。
我呢D死忠粉絲如果功得完滿,可以END左SIC條LINE
搞到遲下既腦俠都唔知訂唔訂好...
WIZARD 不嬲都唔受歡迎
bunnyyau 發表於 5-3-2015 06:03 PM
隻野出得唔差,就係唔知點解大跌價。

SIC未路都好,都出左十幾年,近幾年出得愈黎愈慢。

大大所言甚是。

若然只論玩具~玩味,4魚其實係有D超值。
凱獸王 發表於 5-3-2015 07:17 PM
搞到遲下既腦俠都唔知訂唔訂好...

買玩具~如果限定就去訂,通販等現貨,9成唔會錯。
國寶已經sold out, 那裡仲有3字尾?thx
aoe88 發表於 7-3-2015 08:13 PM
國寶已經sold out, 那裡仲有3字尾?thx

大大:3尾我已經見唔到。如果唔介意比多3蟹,爆反 重有貨。