Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 遲來的後追 Hot Toys Iron Man Mark 1 v2

thomas325 發表於 1-3-2015 11:55 PM
我對山口式都有興趣,細細隻,可動高

師兄,山口式ok呀....我初時都冇咩興趣(因為玩開ht),但買咗第一隻aliens後,質同料都唔錯,感覺好玩,價錢又唔係貴,買吓買吓(aliens+ironman),都買咗10幾隻有多閒時自娛!{:1_220:}
ChiuJai 發表於 2-3-2015 12:42 PM
師兄,山口式ok呀....我初時都冇咩興趣(因為玩開ht),但買咗第一隻aliens後,質同料都唔錯,感覺好玩, ...

我有很早期的山口式,鐵甲,三一,Transformers ... 等等十多隻,我開咗一兩隻嚟玩,點都企唔到,之後就放棄了山口式

不過山口式Ironman mk1, 的確係幾靚

鐘意 Iron Man 的,一定要有mark 1 一一 無錯.  {:1_377:}有靚價又有大愛嘅話, 後追都無妨.
Iron man 系列中, 覺得 Mark 1 同 WARMACHINE 最正, 間中都重有玩吓影吓相.
http://aryungblog.blogspot.hk/20 ... nyiron-man-mk1.html
得閒來 blog 坐吓, 多多指教.

ArYung 發表於 2-3-2015 03:45 PM
鐘意 Iron Man 的,一定要有mark 1 一一 無錯.  有靚價又有大愛嘅話, 後追都無妨. [/backco ...

nice pics.... 綠色公仔喺特別版?我的沒有
我還未有時間認真替它拍照呢
thomas325 發表於 2-3-2015 04:54 PM
nice pics.... 綠色公仔喺特別版?我的沒有
我還未有時間認真替它拍照呢

我隻係2.0 , 果時有埋呢個綠色公仔.
得閒就影啲, 慢慢儲多啲相, 我都係咁, 特別呢隻真係幾好玩. {:1_377:}
ArYung 發表於 2-3-2015 11:28 PM
我隻係2.0 , 果時有埋呢個綠色公仔.
得閒就影啲, 慢慢儲多啲相, 我都係咁, 特別呢隻真係幾 ...

我嗰隻都係2.0, 但冇緣色公仔
thomas325 發表於 3-3-2015 12:48 AM
我嗰隻都係2.0, 但冇緣色公仔

無記錯, 買果時係咪捐一百蚊比"富比師"至有.....
我想追番mark iv & v. 不過mark iv而家起碼$3200,mark v就$2100左右。最衰mark v隻銀色太唔銀
stockholder 發表於 3-3-2015 10:45 AM
我想追番mark iv & v. 不過mark iv而家起碼$3200,mark v就$2100左右。最衰mark v隻銀色太唔銀

我以為 mark V 會好正
stockholder 發表於 3-3-2015 10:45 AM

師兄,等合金版仲好啦!{:1_220:}

MARK I 係神物, 絕對唔會入錯的!:43:
mark I 是好物
但而家追都實在太貴.......
Nice chase. {:1_377:}
nice buy! Support!! Legendary!!!
呢隻始終係經典野。希望快啲出diecast 版