Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 睡橫巷又開倉

aoe88 發表於 2-10-2015 06:16 PM
有冇Ching 報告仲有冇三草渣古,一魚機動警察?謝

講開三草渣古就....

其實瑞記個場。。。
除了本人無玩吾知外,hg,mg,rg基本福同精都平過佢,水渣古好多地方不用過百吧,佢話八折後。。。
本來以為閒日去會好D,睇下買吾買到今日特價的三草渣古,結果是無,因有四人(肥,阿叔,瘦,四眼,再之後來件大隻。)見有新野掟出來補就掃晒,米高積遜同蝙蝠俠都係,不過本人吾玩這些,但聽到佢地自己吹水話掃哂渣古。。我要一盒咋。。:(:Q
最後只買了LBX部藍機械。。一件清螢幕的東西。。:die:

唔係買唔到渣古又唔願走住..都睇唔掃野,以前無或買到野就走啦,邊得閒睇..佢地掃D野我又唔0岩玩,話之啦,但連渣古都掃晒就...:no:

本人已經有唔少 標揮 了,所以1十1=195就唔太0岩..

hompage 發表於 4-10-2015 01:58 AM
講開三草渣古就....

其實瑞記個場。。。

:78:師兄算啦,我當日都係特登入去買三草渣...

:Q個倉開十二點,我兩點到,三渣呢...影都無,我都係要一盒姐...

:$只見師兄形容個四條<肥瘦老四>,好似無家可歸咁,等派救濟飯咁...

:p有新&#22050;就立...應用<搶>更為貼切! 搶心頭好,無可厚非,但......當看見個四條友,有一刻想放棄玩玩具...我好驚變成佢地咁...真係好宅...有時唔怪得外界對玩玩具的朋友有另一種看法...陀衰家!

不過我當做下好心,留番&#21874;三渣特價品陪佢&#21707;過世啦...宅成咁,應該香港男少女多都唔關佢地事架啦!

另外瑞記管理都好pk,明知三渣平到咁,好快會俾&#21874;有心人搶晒,點解<每日精選>唔係分時段推出,等多&#21874;人有機會買到心頭好,就算有心人真係要掃晒&#21874;平貨都要佢等一日...下下一&#22050;出晒就收皮,關人鬼事...呢個代理真不知所謂!無腦袋...

怪不得冇人提,冇人去什麼衰記開倉!
因為地點,價錢,特價貨分派,都係一個字形容……'衰'
只有衰衰格格的炒家才會去了。
多謝ching 報料
錢進進 發表於 4-10-2015 03:07 AM
師兄算啦,我當日都係特登入去買三草渣...

個倉開十二點,我兩點到,三渣呢...影都無,我都係要一 ...

我就三,四點先到..其實分別不大...
部份產品在荃灣吉吉做特價都平過佢..見瑞倉D吉蒂產品有DD問題,有好多吉吉有的,但佢地D包裝唔夠鮮色,廠名是個唔知乜的英文黎..
但價錢又同吉吉差唔係好多(吉吉做緊9折特價)...
又再次完左都冇乜人提, 瑞記呢種開倉法, 有幾多成效是一個疑問
redfish 發表於 5-10-2015 12:48 PM
又再次完左都冇乜人提, 瑞記呢種開倉法, 有幾多成效是一個疑問

不過都好多人吾知價照買野的。。。
redfish 發表於 5-10-2015 12:48 PM

瑞記現在這種開倉好明顯目標係平時冇乜買玩具既家庭
見過&#21709;TST開倉,果D客先得人驚,唔睇價錢,鍾意就買:50: