Toysdaily 玩具日報

查看: 36354|回復: 67

[活動展覽] 睡橫巷又開倉

今個月尾,睡橫巷又一年第n次開倉,又係青衣,又係去搶貴模型嘅時候喇,去搶喇……:x
hompage 發表於 4-10-2015 01:58 AM
講開三草渣古就....

其實瑞記個場。。。

:78:師兄算啦,我當日都係特登入去買三草渣...

:Q個倉開十二點,我兩點到,三渣呢...影都無,我都係要一盒姐...

:$只見師兄形容個四條<肥瘦老四>,好似無家可歸咁,等派救濟飯咁...

:p有新&#22050;就立...應用<搶>更為貼切! 搶心頭好,無可厚非,但......當看見個四條友,有一刻想放棄玩玩具...我好驚變成佢地咁...真係好宅...有時唔怪得外界對玩玩具的朋友有另一種看法...陀衰家!

不過我當做下好心,留番&#21874;三渣特價品陪佢&#21707;過世啦...宅成咁,應該香港男少女多都唔關佢地事架啦!

另外瑞記管理都好pk,明知三渣平到咁,好快會俾&#21874;有心人搶晒,點解<每日精選>唔係分時段推出,等多&#21874;人有機會買到心頭好,就算有心人真係要掃晒&#21874;平貨都要佢等一日...下下一&#22050;出晒就收皮,關人鬼事...呢個代理真不知所謂!無腦袋...

陳真佬????????????????
csysimon 發表於 23-9-2015 01:15 PM
陳真佬????????????????

尋X寶:p。。。。。。。。。。。。。
我正正住在對面,都會抽空去看看有冇好野執呀!(如果住得遠,建議各位不好&#22053;車錢和時間了) 可能到時又見到現時&#28857;,光頭肥佬(其實我不識佢,不知佢係&#36793;位)又一袋二袋入去掃貨了!
想買D野九成俾人一早掃晒,實在無謂浪費時間走入去青衣咁遠囉:ar:
有無特價品目錄?:shiny:
到時又係陳真佬搶掠好時機{:1_213:}
頭像被屏蔽
睡記又想呃小朋友d利是錢
無野想要, 隻Z PLUS叫做有興趣而又平過出面少少, 但唔會為左佢特登入去
大部份東西出面仲平
&#22053;氣,,,,時間保貴,,,,,唔會去....
Dead stock 大把, 不去也罷:67:
冥&#21452;子賣足一年重大把貨{:1_376:}
嘩....好多野賣! 但竟然一件都唔&#21873;! :time:
哂氣,平個幾蚊,入到去車錢都蝕埋
好彩無&#21873;的。{:1_208:}
多謝通知。
比d誠意來吧,衰話行