Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

horace3699 發表於 25-7-2015 11:49 PM
孤仔有平番,今天拎左隊長

謝謝師兄告知:$                    

雖然矮,但好正:$
未買慢慢等大貨啦,你方佢唔會幾個月後又再販
horace3699 發表於 25-7-2015 11:49 PM
孤仔有平番,今天拎左隊長

想請問師兄, 最終變咗幾多錢:64:

「ワンフェス2015[夏]」閉会の時刻となりました。暑い中多数のご来場ありがとうございました!(画像は皆様をお見送りするウルトロンの後ろ姿)
stonekeung01 發表於 27-7-2015 12:39 AM
「ワンフェス2015[夏]」閉会の時刻とな&#1242 ...

正喎,幾時開訂ultron?
stonekeung01 發表於 27-7-2015 12:39 AM
「③⑦иラЗ2015[夏]」閉会ソ時刻シス&#1242 ...

入左43的無理由唔入ultron
冇記錯孤仔36x!!!!!
lkljason 發表於 27-7-2015 08:40 AM
冇記錯孤仔36x!!!!!

ULTRON?? IF YES, GOOD PRICE!! 唔係魂限, 正!!
gumng 發表於 27-7-2015 09:16 AM
ULTRON?? IF YES, GOOD PRICE!! 唔係魂限, 正!!

我估jason ching係覆緊樓上ching問孤仔隊長個價
ultron都係o岩o岩先公報, 應該無咁快有得訂呱{:1_215:}
無神論者 發表於 27-7-2015 09:49 AM
我估jason ching係覆緊樓上ching問孤仔隊長個價
ultron都係o岩o岩先公報, 應該無咁快有得訂呱

以BANDAI的HULKBUSTER & WM2 記錄, 這款是魂限的機會極高!!
gumng 發表於 27-7-2015 10:13 AM
以BANDAI的HULKBUSTER & WM2 記錄, 這款是魂限的機會極高!!

咁又唔似bor
如果係魂限既話, 佢公報果時應該會講明係魂限
應該唔會公報左之後先黎轉軚話魂限既~ :78:

ps. ultron塊牌無寫明魂限
Ultron 好似咁細隻咁既?
無神論者 發表於 27-7-2015 09:49 AM
ultron都係o岩o岩先公報, 應該無咁快有得訂呱

係呀!你唔係問隊長個價咩!
Ultron未見有開訂喎
gumng 發表於 27-7-2015 09:16 AM

唔係呀!美國隊長價炸{:1_208:}