Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 姜C

[最新報價] V型電磁俠40周年版價錢

早玩早享受,晚買享折扣。
追風 發表於 28-1-2015 11:27 PM
早玩早享受,晚買享折扣。

對V型電磁俠的產品而言是:
早買早享受,遲買、二手也沒有折扣。{:1_203:}
mfleo2010 發表於 29-1-2015 09:53 AM
對V型電磁俠的產品而言是:
早買早享受,遲買、二手也沒有折扣。

其實睇返之前的舊POST, GX-31和GX-31V的確都係早玩早享受, 晚買享折扣.

晚買當然唔係指幾年後, 而是幾個月後, 快則兩三個月後.

插水合金魂, 他們都有一個共通點, 就係日本本土價都插晒水.

睇返呢隻40周年, 講真, 插水機會微D.
宇宙之王者 發表於 28-1-2015 10:40 PM
合金魂一點都唔擔心會短期急升,反而成日無拿拿有第二浸第三浸貨,唔急玩等下平少少,心急玩呢D價尚可,都OK既.

Tamashii野, 唔計再販, 都是一次過出, 唔會分幾批.

市面所謂第一批貨, 通常指行貨和空運日版.
第二批貨, 指船運日版和亞洲版, 通常只會平少少.
如果賣得差, 日本方面會出現大劈價, 就是第3,4,5...批貨, 可以好平, 近期例子有G7
宜家睇Y拍,價錢都幾。。。。。。。。。。。。。。。:oh::time:
呢隻未至於劣評如潮, 但出到第3版又唔係讚到天上有地下冇, 睇吓個價可以企得幾耐