Toysdaily 玩具日報

查看: 10033|回復: 20

[最新報價] V型電磁俠40周年版價錢

請問各位師兄有沒有見到V型電磁俠40周年之價錢,請問有沒有好價?謝謝指點。
V型電磁俠產品向來只有升值,不見有減。
好彩出40TH版,才以較平的價格入手,而舊的GX31�31V才迫於下降一點,但仍是遠貴於當時的價格。
這架不買,遲下可能是落不了手買了。{:1_203:}
宇宙之王者 發表於 28-1-2015 10:40 PM
合金魂一點都唔擔心會短期急升,反而成日無拿拿有第二浸第三浸貨,唔急玩等下平少少,心急玩呢D價尚可,都OK既.

Tamashii野, 唔計再販, 都是一次過出, 唔會分幾批.

市面所謂第一批貨, 通常指行貨和空運日版.
第二批貨, 指船運日版和亞洲版, 通常只會平少少.
如果賣得差, 日本方面會出現大劈價, 就是第3,4,5...批貨, 可以好平, 近期例子有G7
唔會有好價! 除非睇大家定力強定鋪頭資金空間實力強!
頭像被屏蔽
前日在下有朋友在元朗精品入手,亞洲版$一路城巴,希望幫到你,祝你好運。
其實佢Yen價幾多
點解咁貴...

利申(已有31V)
leawong 發表於 28-1-2015 04:01 PM
其實佢Yen價幾多
點解咁貴...

該品日圓價格還未出時定價約$23000¥,到正式發賣加咗價$24840¥,折算返為港幣$1630
leawong 發表於 28-1-2015 04:01 PM
其實佢Yen價幾多
點解咁貴...

我覺得 原31V 外形是三個中最靚。如唔係爲咗炒 或V型的diehard fans 或你件31V已經玩到關節鬆晒,唔使入多隻。
等多幾個月,無人買,貨多到,
吾信個價吾回落,之前合金平我才入手,一樣有得玩
頭像被屏蔽
謝謝你們的提點!
頭像被屏蔽
呢隻應該會升,因為之前隻gx 31長期貼住二千,呢隻貨聽聞生產又唔算多
合金魂一點都唔擔心會短期急升,反而成日無拿拿有第二浸第三浸貨,唔急玩等下平少少,心急玩呢D價尚可,都OK既.
mfleo2010 發表於 28-1-2015 08:12 PM
V型電磁俠產品向來只有升值,不見有減。
好彩出40TH版,才以較平的價格入手,而舊的GX31�31V ...

贊成師兄說法∼∼早買早享受!:77: