Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] [霹靂星Predaking]三方老變MMC FeralRex加入第六人劍齒虎的合體多圖

只供參考 {:1_214:}

暫時嚟睇TW套恐龍派都算正面, 隔一兩個月就出貨, 當然想穏陣就等佢出哂先追喇! :51:
leehow 發表於 3-2-2015 10:06 PM
tw呢套我真係極想入,不過tw咁搞法真係唔敢搏, 唯有等最小出左四隻先一次過追翻穩陣d!

但又有後追被炒高風險:59:

但係後追通常被炒高:59:
gikpa 發表於 4-2-2015 07:56 AM
但係後追通常被炒高

tw套車仔合體依家想揾都難! {:1_237:}

咁佢哩套恐龍派生生性性出又出得好嘅話, 想買返哂點都要有高追嘅覺悟喇! 穩陣都要有代價!:58:
leehow 發表於 3-2-2015 10:06 PM
tw呢套我真係極想入,不過tw咁搞法真係唔敢搏, 唯有等最小出左四隻先一次過追翻穩陣d!

唔係呢啊馬今點等!!!!!

又放毒!!!!係幾靚仔!!!
gikpa 發表於 4-2-2015 07:54 AM
但又有後追被炒高風險

師兄,我會揀高追好過多兩件唔生唔死既野係度眼冤啦, 其實揀得tw呢set既玩家肯定最大原因都係為合體而唔係單體做得靚, 講單體靚我首選fpj啦再唔係個人覺得Planet-X個幾隻FOC恐龍都做得幾特別,

講翻轉頭有邊個可以肯定講句tw車仔派唔會爛尾? 六架車仔幾年都出唔完重要現在都無晒聲氣有新車出, 比人感覺tw好似想放棄呢條line咁, 你話有咁既前科邊咁搏呀! 呢套恐龍可能出完呢兩隻又無限期停止啦, 邊話得埋架! 重有一隻tw恐龍要成七舊幾水架大哥! 都係小心d好
可變戰士 發表於 4-2-2015 12:04 PM
tw套車仔合體依家想揾都難!

我而家套wb軍事派咪遂隻追羅{:1_237:}唸唸下間野有咩三長兩短或者cut line真係企起度

所以而家隻科技派我都唔買住{:1_216:}

到時試左軍事派合體效果ok先再決定
leehow 發表於 4-2-2015 03:30 PM
師兄,我會揀高追好過多兩件唔生唔死既野係度眼冤啦, 其實揀得tw呢set既玩家肯定最大原因都係為合體而唔係 ...

睇得出師兄深受其害,語重心長:o

gikpa 發表於 4-2-2015 06:02 PM
睇得出師兄深受其害,語重心長

師兄,我自已衰左就算啦但都唔想其他人陪死, 所以我苦勸其他師兄要三思!

重有比多張年幾前車仔合體圖大家睇睇, 有無發現同恐龍派張圖有共通點呢? 就係彩色既地方出晒, 而灰模既地方就成年幾都.....各位師兄自已諗諗啦

重有如果恐龍合體剛剛睇到大陸間創絕都有,直情MP size, 不過有無師兄知唔知創絕d野得唔得架?

TW恐龍我都有買,就算最終難尾出唔晒都無悔,因單體玩已經好正,人形同龍形都兼顧得好好,啱晒我呢啲G1控。
leehow 發表於 4-2-2015 06:14 PM
師兄,我自已衰左就算啦但都唔想其他人陪死, 所以我苦勸其他師兄要三思!

重有比多張年幾前車仔合體圖大 ...

情況真係一樣:67:
wwh 發表於 4-2-2015 07:04 PM
TW恐龍我都有買,就算最終難尾出唔晒都無悔,因單體玩已經好正,人形同龍形都兼顧得好好,啱晒我呢&# ...

我就非玩合體不可:36:

講番正題
今日終於有時間砌埋隻劍齒虎上身:handshake: