Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: AJ

[個人收藏] 我第三盒 ES合金 勇者雷登

kittymary
咁有冇買賣es-10

迎新合金
天威,戰國魔神,三一1號 我也好想買回,但…還是等再販,but呢個es合金好似咁耐都未再販過…
唔再販的話,出隻黑三一比我地啦,呢隻更like

kyo353
快影gaiking啦,我都希望2月影到佢,但2月又有新年,應該幾忙…

lkoko
黃金俠,超獸,真三一…我也等緊,未正式公佈又出左白色初模,還有那隻呢?

ray文
得3合姐,你呢?

leawong
延期我唔介意了,反正預左佢係咁,但黃金俠,超獸,真三一 想佢正式公佈生產
對ES合金...又愛又恨...愛佢做型可愛...款式多...忙佢遲遲唔出貨...隻隻都遲大到...而家仲等緊隻超獸...
係啦~~~強烈要求佢哋再版。唔知如果有好多人投票叫佢哋出再版,佢哋會唔會考慮呢?同埋大家最想佢哋出番邊隻呢?

小弟有這幾款!

樓上雷登誇張.....
我機戰迷, 所以ES 多數岩FEEL
好多雷登啊!:handshake:
{:1_377:}支持ES、支持雷登!
{:1_220:}呢隻真係平靚正!
AJ 發表於 28-1-2015 10:47 AM
kittymary
咁有冇買賣es-10

我一盒...................都冇............:DD

雷登人牆! {:1_197:}

JK